Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Melyiket választanátok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Melyiket választanátok? Gyönyörű lány, de nem tökéletes bőr (pattanások) vagy csúnya lány, tökéletes bőr?

Figyelt kérdés
19L
2013. máj. 4. 02:10
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Az elsőt.
2013. máj. 4. 02:12
 2/25 jmd válasza:
a pattanásokat könnyebb kezelni mint a csúnyaságot :D
2013. máj. 4. 02:14
 3/25 anonim ***** válasza:
Minek teszel fel olyan kérdést amire a válasz eléggé egyértelmű?
 4/25 anonim ***** válasza:

Elsőt

De igazából relatív a szépség. Van olyan lány, aki abszolút mércével nem is szép és a bőre sem volt szép, de én odavoltam érte és még ma is bizonyos szinten (csak azóta van párom, meg eltelt 12 év :-D)

5/25 A kérdező kommentje:
Megnyugtatásképp! Akkor úgy látszik a pattanásos bőr nem kizáró ok.
2013. máj. 4. 02:17
 6/25 anonim ***** válasza:
74%
gyönyörű lány pattanásos bőr? ezt hogy?
2013. máj. 4. 02:19
 7/25 anonim ***** válasza:
Hát ha raksz egy képet magadról meg a vetélytársadról akkor könnyebb eldönteni. De ennyi információból én is az elsőt választanám
2013. máj. 4. 02:20
 8/25 anonim ***** válasza:

Nyilván az elsőt, de azért a kérdés kicsit rossz.

Mert attól h vannak pattanásai még tudna mit kezdeni vele. Kozmetikus, smink, stb. Igénytelen lány nem kell.

Ismerek azért olyan csajt, akinek az arca nem kifejezetten szép (nem is csúnya azért!), de olyan szinten igényes, mindig szép a bőre, frizurája, sminkje, ruhája, illata, nagyon szuper alakja is van. Hogy messze leköröz egy "természetesen szép" ámde trampli csajt.

22/F

9/25 jmd válasza:
nem kizáró ok részemről legalábbis persze az sem mindegy kicsit pattanásos-e vagy durvább mint grand canyon :D
 10/25 A kérdező kommentje:

Járok kozmetikushoz, sőt bőrgyógyászhoz is, de egyszerűen nem akar elmúlni. Lehet, hogy valamilyen betegség miatt ilyen a bőröm.

Nem vagyok igénytelen, sokat adok magamra!

2013. máj. 4. 02:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!