Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Melyiket választanátok? Gyönyörű lány, de nem tökéletes bőr (pattanások) vagy csúnya lány, tökéletes bőr?
Van, hogy az ilyen kenceficék, nagyon sokat rontanak
a dolgon!
Am szerintem nem a pattanásaid határozzák meg a szépséged.
A pattanások szinte semmit sem számítanak, ha kezelve van...
Ha 1-2 előjön, akkor nincs még gáz... :)
Nekem anyu most vett valami "gárnier"-es pattanás elleni valamit. Nekem az vált be most. Csak az a baj, hogy mindegyik nagyon szárítja a bőröm, úgyhogy sokszor kell kenni bőrszárazság elleni krémmel is... :/
Na mindegy... a lényeg, hogy nálam működik most ez a kombó! :)
20f
Nem tudjuk mennyire vagy pattanásos, lehet h túlreagálod a dolgot? Ha igényes is és szép vagy, az már rég jó...
A bőr meg az arc az mondjuk nekem igen fontos, persze nyilván vkinek csak a mellméret számít :D
De ha igényes úgy általában a csaj akkor még nem rontja le a dolgot pár pattanás. Ha nagyon durva a helyzet akkor azért keress vmi megoldást, ami javít kicsit a dolgon. Ja meg napozz, az elvileg segít :)
(Én csak azt nem szeretem amikor egy szép lány kb. elcsúfítja magát azzal, h kitalálja h akkor most "fő a természetesség", és halom pattanással, karikás szemekkel, igénytelen hajjal mászkál... )
22/F
Sajnos nem csak 1-2 jön elő. Elég sok.
Megfogadtam a tanácsodat, ma napoztam egy kicsit és tényleg segít. Már kezd elmúlni szerencsére. Kozmetikushoz is megyek, hátha ő teljesen rendbe rakja az arcomat.
Köszönöm a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!