Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők taszítónak vagy vonzónak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők taszítónak vagy vonzónak találják azokat a férfiakat akiknek gyerekük van egy régi házasságból?

Figyelt kérdés
ápr. 7. 14:56
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/75 anonim ***** válasza:
22%
49, engem maga az taszít, hogy szaporodni akart. Elvesz a férfiasságából.
ápr. 7. 20:10
 52/75 anonim ***** válasza:
38%

49 vagyok, na ugyan miért járt a lepontozás? :D

51, de hát a legtöbben szaporodni akarnak. Ők vannak többségben. Vagy fiatalon nem tudta felmérni ennek a következményeit. Én komolyan nem értem, hogy miért akkora bűn az, hogy a férfinak gyerekei vannak. Ez legyen a legnagyobb probléma vele.

ápr. 7. 20:24
 53/75 anonim ***** válasza:
76%
Nem bűn. Csak nem vonzó.
ápr. 7. 20:25
 54/75 anonim ***** válasza:
83%
#52 Nem bűn, csak nem kell nyűg a nyakunkba.
ápr. 7. 20:26
 55/75 anonim ***** válasza:
26%

ok. Nem tudom mit árul az el egy férfi személyiségéről, hogy ejaukált egyet és ezzel megtermékenyített egy nőt. De nekem nem gond. Több jut nekem :D Az elvált gyerekes pasasok úgy sem kelendőek.

Számomra becsülendő a tény, hogy azzal, hogy elvált ( feltéve ha nem kivágták megcsalás miatt, de erre majd visszatérek)

1. felismerte, hogy szr helyzetben van és mert változtatni

2. csak a gyerek miatt nem maradt benne egy rossz házasságban

Bár többen tennének így, de az is egy visszahúzó erő, hogy tudja, hogy nem fogadják majd kitörő örömmel a párkapcsolati piacon, pontosan a gyereki miatt. És akkor szörnyülködünk azon, hogy mennyi kirakat házasság van, akik egyébként gyűlölik egymást, de a gyerek miatt maradnak, vagy félnek az újrakezdéstől és ilyenkor meg gyávának tituláljuk őket. Mi marad a végén? A szeretőzés. Amiből végül úgyis válás lesz. De mennyivel korrektebb lett volna ezt megelőzően kilépnie. Ezzel a gondolkodással mi is fent tartjuk ezeket a házasságokat. Ezzel párhuzamosan sokan egyedül maradnak, mert a potenciális párjuk a házasságban vergődik és szeretőzik.

ápr. 7. 20:48
 56/75 anonim ***** válasza:
62%

"Nem tudom mit árul az el egy férfi személyiségéről, hogy ejaukált egyet és ezzel megtermékenyített egy nőt."

Talán azt, hogy neki az új élet létrehozása annyi gondolat volt, hogy ejakulál egyet? Vagy ennyi se, csak nyávogott a gumi miatt? Vagy a párja beszélte rá a gyerekre, ő meg csak a vállát vonogatta, mert neki mindegy, hisz ha megunja a gyereket, léphet a következő puncihoz?

A legtöbb férfi nem azért akar gyereket, mert otthon akar maradni babázni, nevelni, gondoskodni róla, csak kell nekik az APA/CSALÁDFŐ titulus, az ezzel járó státusz és a többi hasonló kan elismerése, a nagyon gázosaknál meg a "vérvonal/név/örökség" hagyása.

ápr. 7. 21:10
 57/75 anonim ***** válasza:
0%

56, értem, tehát akkor jobb döntés lett volna benne maradni a házasságban csak a gyerek miatt?

Korábbi hiedelmeket, döntéseket akkor ezek szerint soha nem lehet felülírni?

Attól nem lehet jó apa, hogy elvált? Nem foglalkozhat a gyerekeivel? Vagy megfordítva, aki házas és nem válik, akkor ezek szerint csak jó apa lehet?

ápr. 7. 21:19
 58/75 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hol olvasod ezeket, amiket leírsz, egyiket sem mondtam.

Meg kell gondolni a gyerekvállalást, ennyit írtam. Mert a gyerek nem csak egy ejakuláció.

Aki pedig gyereket akar, az nekem nem vonzó, leírtam, hogy miért.

ápr. 7. 21:28
 59/75 anonim ***** válasza:

"Vagy a párja beszélte rá a gyerekre, ő meg csak a vállát vonogatta, mert neki mindegy, hisz ha megunja a gyereket, léphet a következő puncihoz?"

Tehát akkor jobb döntés lett volna, ha csak a gyerek miatt marad benne a házasságba?

"A legtöbb férfi nem azért akar gyereket, mert otthon akar maradni babázni, nevelni, gondoskodni róla, csak kell nekik az APA/CSALÁDFŐ titulus, az ezzel járó státusz és a többi hasonló kan elismerése, a nagyon gázosaknál meg a "vérvonal/név/örökség" hagyása."

Korábbi hiedelmeket, döntéseket akkor ezek szerint soha nem lehet felülírni?

"léphet a következő puncihoz"

Attól nem lehet jó apa, hogy elvált?

Aki házas és nem válik, akkor ezek szerint csak jó apa lehet?

ápr. 7. 21:34
 60/75 anonim ***** válasza:

"Tehát akkor jobb döntés lett volna, ha csak a gyerek miatt marad benne a házasságba?"

Nem. Jó döntés lett volna ejakulálás előtt belegondolni, hogy akar-e gyereket. Felfogni, hogy minden aktusból lehet gyerek, és neki bedugás előtt van az utolsó szava.

"Korábbi hiedelmeket, döntéseket akkor ezek szerint soha nem lehet felülírni?"

Nem tudom, itt mikre gondolsz. A gyerekvállalásra? Mert az talán az egyetlen, amit nem lehet meggondolni.

"Attól nem lehet jó apa, hogy elvált?

Aki házas és nem válik, akkor ezek szerint csak jó apa lehet?"

Ettől független, hogy valaki jó apa-e. De akár jó apa, akár rossz, engem nem érdekel, mert apa.

ápr. 7. 21:45
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!