Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők taszítónak vagy vonzónak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők taszítónak vagy vonzónak találják azokat a férfiakat akiknek gyerekük van egy régi házasságból?

Figyelt kérdés
ápr. 7. 14:56
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/75 anonim ***** válasza:
90%

9

Ez maximálisan igaz, viszont a gyermekelhelyezési per olyan szülők közt jön létre, akik mindketten akarják a gyereket. Különbsen sima megegyezés.

De az mindenesetre beszédes, hogy az apák többsége csont nélkül lemond a felügyeleti jogról és per nélkül marad az anyánál a gyerek.

ápr. 7. 15:31
 12/75 A kérdező kommentje:

9-es

A gyermekelhelyezési per azt jelenti hogy az apa és az anya bíróságra megy mert nem tudják eldönteni hogy ki kaphassa meg a gyerekeket és igen itt mindig a nők kapják automatikusan kivéve ha esetleg a nő még is lemond róla vagy ha nagyon súlyos alkoholista vagy ilyesmi

ápr. 7. 15:42
 13/75 anonim ***** válasza:
92%

10. Jahhh, ezt el is felejtettem. Ha én elválnék, kizárólag elvált, és kizárólag gyerekkel rendelkező nőkkel ismerkednék. Elvált és gyermektelen sem jöhetne szóba. Egyszerűen két csoport létezik, a gyermektelen, és a gyermekkel rendelkezők. Akinek nincs gyereke, az fel sem tudja fogni milyen az, így én rengeteg félreértés, sértődést és kellemetlen szituációt előznék meg azzal, hogy hasonlót választanék mint én. Aztán közös élmény szinten is fél mondatokból megértik egymást azok akiknek van gyerekük.

Azok a házas vagy elvált pasik akik gyerekkel, fiatal, gyermektelen nőkre hajtanak, az meg komikus, vicces, röhejes és szánalmas kategóriát képeznek.

Üdv. 48 éves gyermekkel rendelkező férfi.

14/75 A kérdező kommentje:
Viszont ez egy borzasztóan szexista és ferfigyulolo komment volt
 15/75 anonim ***** válasza:
95%
Ha automatikusan kapnák a nők, akkor nem lenne per.
ápr. 7. 15:43
 16/75 anonim ***** válasza:

A kérdező korábbi ámokfutása, ha valakit érdekel:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

ápr. 7. 15:45
 17/75 A kérdező kommentje:

Ide még nem kommenteltem de mindjárt fogok

De igen van per és annyiból áll hogy a nőnek van e valami hatalmas titka amiért nem lehet nála a gyerek, ha nincs megy hozzá ilyen egyszerű

ápr. 7. 15:46
 18/75 A kérdező kommentje:
Csak megjgegyezném hogy az ügyvédek is azt mondják ilyen esetben hogy esélytelen ha a nőnek nincs valami nagyon komoly baja
ápr. 7. 15:49
 19/75 A kérdező kommentje:
Vagy az ügyvédek hazudtam nekem és igazából mindig a férfiak kapják csak el akarták titkolni előlem? 🤔 Ez lenne a nagy fordulat
ápr. 7. 16:22
 20/75 anonim ***** válasza:
100%
Taszító volt 20 évesen, most 40 felett is, és 70 évesen is az lesz.
ápr. 7. 16:24
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!