Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők taszítónak vagy vonzónak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők taszítónak vagy vonzónak találják azokat a férfiakat akiknek gyerekük van egy régi házasságból?

Figyelt kérdés
ápr. 7. 14:56
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/75 anonim ***** válasza:
11%

Nem akarom a nőket ekézni, de ez a gyermekes, elvált férfiakról alkotott képük ultra gáz. Vagyis az undor ami árad belőlük. Ki mint vet úgy arat, a sorssal az a baj, hogy csak idő kérdése hogy a bumeráng vissza szálljon.

Nem azzal van a baj hogy egy nőnek nem szimpatikus az az élet amit egy ilyen férfi hoz, hanem a megvetés ami ezek felé a férfiak felé irányul.

ápr. 7. 19:12
 42/75 anonim ***** válasza:
92%

A megvetés sokkal kisebb, mint fordítva, csak szólok. Amit az egyedülálló anyákról letolnak itt az hajmeresztő.

Mondom ezt úgy, hogy nincs gyerekem és nem is tervezek soha.

ápr. 7. 19:15
 43/75 A kérdező kommentje:

Hát szerintem ebben a férfiaknak van igaza

Mert egy gyerekes anya úgy is talál magának pasit ha akar viszont egy gyerekes férfi úgy sem kap esélyt ha a nők lenézik

Szerintem is gáz mindkettő lenézés de a nők jobban jöttek ki belőle

ápr. 7. 19:17
 44/75 anonim ***** válasza:
87%
Azzal, hogy a nyakukon maradt a gyerek? Hát aligha...
ápr. 7. 19:18
 45/75 anonim ***** válasza:
78%
Öreg vagyok, ezért egyre nehezebb olyan társat találni akinek nincs gyereke. Sokszor elgondolkodtam rajta, hogy de mi lenne ha mégis életem szerelmének aki tökéletes, lenne egy gyereke. Sajnos hiába az elvek, hogy nem kellene, ha nagyon szerelmes lennék, ő meg tökéletes, adnék neki egy esélyt. De azért vnnak fenntartásaim, mennyire lenne sikersztori.
ápr. 7. 19:20
 46/75 A kérdező kommentje:
Hát idősebb embereknél gondolom már ritka akinek egyáltalán nincs
ápr. 7. 19:23
 47/75 anonim ***** válasza:
83%
60 felett ritka, de a 40-es, 50-es korosztályban sok embernek nincs gyereke.
ápr. 7. 19:29
 48/75 anonim ***** válasza:
87%

"A nők nagy része háztartásbeli ergo nem dolgozik vagy is nyilván egy férfi tartja egy családot, ez az általános és a ritkaság ahol mindkét fél dolgozik"

Komolyan mondd már el, hogy merre élsz. Lehet a kis zsákfaludban ez van, de elég nagy az ország.

ápr. 7. 19:35
 49/75 anonim ***** válasza:
34%

Childfree nő vagyok. Én tudatosan 35+-os elvált férfit keresek, akinek már van gyereke, akár több is. Ráadásul nekik tökéletes választás vagyok, főleg hogy a gyerekeiket elfogadom és nem szeretnék sajátot, így én is könnyebben találok párt. Soha nem bíznék meg 100% olyan férfiban, akinek még nincs, és váltig állítja, hogy nem akar, mert mindig ott lebeg majd ez a dolog, hogy ezt talán még ki kéne pipálni és emiatt hagyna el. Ráadásul egy nagyon pici gyerekezés is jut az életembe mindenféle kötöttség nélkül így az életnek ezt a részét is megtapasztalhatom.

A legtöbb childfree egyébként nem így gondolkodik. Szerintem ezzel nagyon leszűkítik a párkeresési esélyeiket. Holott egy gyerekes elvált férfinak pont ők kellenének, mivel az ilyen férfiak általában már nem szeretnének több gyereket. Igaz az is, hogy a gyerekek a legtöbb esetben nem vele élnek. Ahol ráadásul 2 hetente van láthatás azt simán ki lehet bírni. Engem nem zavarna.

ápr. 7. 19:54
 50/75 anonim ***** válasza:
43%
#38 Amúgy ez nem igaz, akár ma leakaszthatnék egyet, van aki évek óta teperne, ha hagynám, és simán vinnének a gyerekekkel együtt. A hisztin kívül viszont van egy annál is nagyobb gond: akarnának sajátot is, amit viszont én már nem. A gyakori nem a valóságot mutatja, rengeteg gyerektelen összejön gyerekessel. #37
ápr. 7. 19:58
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!