Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők taszítónak vagy vonzónak találják azokat a férfiakat akiknek gyerekük van egy régi házasságból?
Nem akarom a nőket ekézni, de ez a gyermekes, elvált férfiakról alkotott képük ultra gáz. Vagyis az undor ami árad belőlük. Ki mint vet úgy arat, a sorssal az a baj, hogy csak idő kérdése hogy a bumeráng vissza szálljon.
Nem azzal van a baj hogy egy nőnek nem szimpatikus az az élet amit egy ilyen férfi hoz, hanem a megvetés ami ezek felé a férfiak felé irányul.
A megvetés sokkal kisebb, mint fordítva, csak szólok. Amit az egyedülálló anyákról letolnak itt az hajmeresztő.
Mondom ezt úgy, hogy nincs gyerekem és nem is tervezek soha.
Hát szerintem ebben a férfiaknak van igaza
Mert egy gyerekes anya úgy is talál magának pasit ha akar viszont egy gyerekes férfi úgy sem kap esélyt ha a nők lenézik
Szerintem is gáz mindkettő lenézés de a nők jobban jöttek ki belőle
"A nők nagy része háztartásbeli ergo nem dolgozik vagy is nyilván egy férfi tartja egy családot, ez az általános és a ritkaság ahol mindkét fél dolgozik"
Komolyan mondd már el, hogy merre élsz. Lehet a kis zsákfaludban ez van, de elég nagy az ország.
Childfree nő vagyok. Én tudatosan 35+-os elvált férfit keresek, akinek már van gyereke, akár több is. Ráadásul nekik tökéletes választás vagyok, főleg hogy a gyerekeiket elfogadom és nem szeretnék sajátot, így én is könnyebben találok párt. Soha nem bíznék meg 100% olyan férfiban, akinek még nincs, és váltig állítja, hogy nem akar, mert mindig ott lebeg majd ez a dolog, hogy ezt talán még ki kéne pipálni és emiatt hagyna el. Ráadásul egy nagyon pici gyerekezés is jut az életembe mindenféle kötöttség nélkül így az életnek ezt a részét is megtapasztalhatom.
A legtöbb childfree egyébként nem így gondolkodik. Szerintem ezzel nagyon leszűkítik a párkeresési esélyeiket. Holott egy gyerekes elvált férfinak pont ők kellenének, mivel az ilyen férfiak általában már nem szeretnének több gyereket. Igaz az is, hogy a gyerekek a legtöbb esetben nem vele élnek. Ahol ráadásul 2 hetente van láthatás azt simán ki lehet bírni. Engem nem zavarna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!