Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Választanád önmagad?
Kizárólag a külsőd alapján, ha ellenkező nemű lennél, és elmennél magad mellett akkor vissza néznél, tetszenél önmagadnak? A belső értékeket hagyjuk, mert ott az emberek zöme szerelmes magába.
Szóval a külsőd alapján te bejönnél magadnak mint nő vagy pasi?
33 És ez mégis hol kapcsolódik az eddigi témához.
Azt állítottad, hogy a gyerekek azért hasonlítanak a szülőkre, hogy azok jobban gondoskodjanak róluk. Szóltam, hogy ez hülyeség, mire elkezdtél hebegni-habogni az állóképességről. Igen, értem, az evolúció lényegét. Nem, amit az elején állítottál továbbra is marhaság.
Igen. Ez is benne van. Mert a dns rendszernek egy oka van csak az evolucio szerinted?
Na akkor lassabban vegyuk at:
Az erősebb bika szaporodik. ----> az utod tulélési esélye nő
Az utód élete a szülő ellátásától függ - hasonlit a szülőre - kötődést vált ki mégjobban ---->az utód túlélési vagy életbenmaradási esélye nő.
Aztán még ezer másik dolog lehet hogyan nőhet még a túlélési esély a dns rendszerrel.
Nem csak 1.
És nem habogtam l. A 24 kommentem utolsó mondatát szerintem nem is èrtetted ezekszerint. Az osszefüggést sem az 24 es komment es annak utolsó mondata közt.
Utálok felfogóbajosokkal "vitázni"
Itt meg visszautalok a fogatlanokra meg alkoholistákra.
Halott "viták" ilyenekkel bármi.
Nem, nem vált ki kötődést, ugyanis egy állat nem tudja, hogy ő maga hogy néz ki. Leírhatod a hülyeségedet még nyolcszor, de a tényeken sajnos nem változtat.
Az állat NEM tudja, hogy ő maga hogy néz ki, így NEM tudja, hogy a kölyke hasonlít-e rá, így NINCS ez rá hatással.
Az, hogy erre nem reflektálsz, ezen a ponton a trollkodás határát súrolja...
Állatoknál szagminta is van meg minden sz.r.
Szerinted összekeverik egymást nem tudja az anya melyik a kölyke? És az anya aut hiszi magárol ő egy jegesmedve es lett egy majomkólyke? Teljesen máshogy is tájékozódnak nem csak szemmel. Akkor a vakond nem ismeri meg a kölykét azt se tudja hol van mert elvesztette az alagutban?
Vagy mit hiszel te az állatvilágrol hogy tükör nélkul nekimennének a falnak is? Hallod en ezt nem birom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!