Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ti ha összerakhatnátok magatoknak egy ideális férfit, akkor milyen végzettséget/foglalkozást választanátok neki és miért?
Bármit írhattok, pl. én az X foglalkozást tartanám ideálisnak, mert ugyan az mint az enyém/közel áll hozzá, vagy az Y foglalkozást mert jól megfizetett és nem akarok az anyagiakkal küszködni.
(engem nem zavar az sem ha társadalmilag nem elfogadott a válasz)
Valami rugalmast én is. Őszintén nem nagyon érdekel, hogy programozó, marketinges, akármilyen vállalkozó, csak ne legyen kötött a meló olyan szempontból, hogy rendszeresen a munkához kell igazítani a szabadidőt, mert mondjuk nem engedik el szabadságra mert nem és kész. De ha alkalmazotti munkából talál ilyet, az is jó. Nekem pl sosem volt ezekből gond, minden munkahelyemen úgy adták meg a szabijaimat, ahogy kértem és ha esetleg el akartam menni néhanapján 1-2 órával korábban, abból sem volt gond. De ugye gyakran hallani olyasmiket, hogy nem adják meg, amikor a munkavállaló kéri, hanem inkább kiosztogatják, ahogy nekik kényelmes. Szóval inkább azt tartom fontosnak, hogy ne valami kizsákmányoló munkahelye legyen, ahol vasszigor van és ez a hangulatát is befolyásolja.
Ha esetleg csak az alapján kéne választani, hogy mit tartok érdekesnek, akkor valami kutatót mondanék, biológus, fizikus, régész, tök mindegy, mindenféle téma érdekel, de a szabadidőmben én maximum a felszínt tudom karcolgatni, de ha ilyen lenne a másik, akkor legalább egy témát én is kitanulnék mellette😁
Részemről mind1 mit dolgozik, csak szeresse, ne hullaként jöjjön haza.
Férjem a 7 évünk alatt az 5. munkakörében dolgozik. Nekem mindegyik megfelelt.
Volt sírköves, Villanyszerelő, Autószerelő, Gyári munkás, most karbantartó.
A fizetéssel is úgy vagyok, nekem nem kellenek milliók.
Tudjuk tartani a színvonalunkat és egy picit tartalékoljunk.
Szóval számomra nincs ilyen ideális munka.
Férjem a hobbijából épített egesz jól menő vállalkozást. Az én hobbim is ugyanez. Sokat dolgozik itthonról, van hogy késő estig, viszont bármikor úgy tartja kedvünk elmehetünk valahova. A hobbi/munka egyrésze is terepi, amit én is imádok, a gyerekek is szeretik, így egyszerre munka, szórakozás, családi program.
Dolgoznom se kell, van itthon elég dolgom, de most épp kapok is a legkisebb gyerek után, mivel bevagyok nála jelentve, és amennyit tudok segítek is.
Kell ennél jobb? Amúgy mindkettőnknek főiskolai diplomája van, es egyikünk se azt csinálja, csinálta...
Ha az lenne mint az enyém, az a legjobb. Vagyis talán nem, de mondjuk majdnem ugyanaz csak kicsit más terület, pl én Data Scientist vagyok, ő meg valami más infós, pl Cyber Security, DevOps stb.
- fix munkaidő -> fix szabadidő
- rugalmasság, homeoffice
- magas fizu (így egyenlően tudunk beletenni pl utazásba, házvásárlásba)
- megbecsültség, választás lehetősége (én választhazom azt is, hogy milyen projektet/feladatot szeretnék)
Egyébként ilyen párom van.
Történész mint én. Vagy valami rokonszakma: művészettörténész, levéltáros, muzeológus, esetleg régész, bár ott sokat van távol.
Nekem fontos, hogy szakmailag is partner legyen, értékelje a munkám, tudjon motiválni, segíteni, kikérhetem a véleményét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!