Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Ti ha összerakhatnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ti ha összerakhatnátok magatoknak egy ideális férfit, akkor milyen végzettséget/foglalkozást választanátok neki és miért?

Figyelt kérdés

Bármit írhattok, pl. én az X foglalkozást tartanám ideálisnak, mert ugyan az mint az enyém/közel áll hozzá, vagy az Y foglalkozást mert jól megfizetett és nem akarok az anyagiakkal küszködni.

(engem nem zavar az sem ha társadalmilag nem elfogadott a válasz)

2024. márc. 19. 06:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
A szakma mindegy, csak legyen rugalmas. Ünnepnapokat, hétvégéket tudjuk együtt tölteni, jó ha hétköznap sem hullafáradtan jön haza. A konkrét szakma mindegy, de nekem fontos, hogy a munkája a szenvedélye is legyen és ne csak egy kötelező rossz az életében, szóval valami olyan, amiért tényleg rajong.
2024. márc. 19. 15:47
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Mérnök, mint én, többnyire 8-4ig tartó melóval. Számomra könnyebb, ha hasonló közegben mozgunk, valamennyit konyítok a munkájához, ezáltal fel tudok rá nézni, és fontos az esti és hétvégi szabadidő is. Nehezen kezelem a bizonytalanságot és kiszámíthatatlanságot, emiatt a kiküldetéssel, rugalmas munkaidővel (értsd: este is dolgozni kell) járó munkahelynek kevésbé örülnék.

Szintén nagyon fontos, hogy örömét lelje a munkájában, legyen lelkes és motivált. Ha így van, akkor tudok engedni a fenti szigorú keretekből.

2024. márc. 20. 18:23
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem az lenne az ideális, ha vki szabadúszóként vagy kötetlenebb munkaidőben dolgozna egy multinál vagy egy startupnál... vagy akár bármilyen más munkakörben úgy, hogy dolgozott már multinál, ezért megérti azokat a dolgokat, amiken én végigmegyek nap mint nap (multinál vagyok csapatvezető 1 éve kb). A jelenlegi párom ilyen, és nem is gondoltam volna, mennyire jó lesz ez így. Tud hozzám időben alkalmazkodni, el tudja magát tartani, nem néz bambán, ha beszélek neki pár munkaügyi problémáról.
2024. márc. 25. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!