Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ti ha összerakhatnátok magatoknak egy ideális férfit, akkor milyen végzettséget/foglalkozást választanátok neki és miért?
Bármit írhattok, pl. én az X foglalkozást tartanám ideálisnak, mert ugyan az mint az enyém/közel áll hozzá, vagy az Y foglalkozást mert jól megfizetett és nem akarok az anyagiakkal küszködni.
(engem nem zavar az sem ha társadalmilag nem elfogadott a válasz)
Mérnök, mint én, többnyire 8-4ig tartó melóval. Számomra könnyebb, ha hasonló közegben mozgunk, valamennyit konyítok a munkájához, ezáltal fel tudok rá nézni, és fontos az esti és hétvégi szabadidő is. Nehezen kezelem a bizonytalanságot és kiszámíthatatlanságot, emiatt a kiküldetéssel, rugalmas munkaidővel (értsd: este is dolgozni kell) járó munkahelynek kevésbé örülnék.
Szintén nagyon fontos, hogy örömét lelje a munkájában, legyen lelkes és motivált. Ha így van, akkor tudok engedni a fenti szigorú keretekből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!