Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Választanád önmagad?
Kizárólag a külsőd alapján, ha ellenkező nemű lennél, és elmennél magad mellett akkor vissza néznél, tetszenél önmagadnak? A belső értékeket hagyjuk, mert ott az emberek zöme szerelmes magába.
Szóval a külsőd alapján te bejönnél magadnak mint nő vagy pasi?
8 nézd meg a shrecket. Ha zöld vagy imádni fogod azt, aki szintén zöld.
Amugymeg a rondaságok teszik az embet különlegessé.
Egy srác milliardosra kereste magát az elállo fülei miatt akkora reklámarc lett
Meg ott van a kiállo fogú kislány is a többmilliós nézettséggel
10
Ja, csak az ok-okozat sorrendjét cserélted fel, de sebaj. :D
12 nem feltétlen van csere ok okozat kozt.
Az utód első számu szempontja a túlélés életbenmaradás. És első számu a szempont hogy a szülő ellássa.
Vagy ő. A face posztok sztárja
Hát sok nőt vernek otthon, meg sok helyen nem csinál semmit otthon a férfi.
Az ilyenek helyett szerintem jó lennék, de akinek van normális lehetősége is, annál esélytelen vagyok.
13
De könyörgöm, ez még elméletileg sem állja meg a helyét (nemhogy tudományosan), hiszen a gyereknek akkor van a legnagyobb szüksége a gondoskodásra, amikor még baromira nem hasonlít senkire, és a növekedés során minél inkább körvonalazódni kezd a fenotípus, annál kevésbé van ráutalva a szülőre.
Ha pedig evolúciós szempontból nézzük, még nagyobb hülyeség, hiszen az állat rohadtul nem tudja, hogy ő maga hogy néz ki, tehát fogalma sincs arról, hogy a kölyke hasonlít-e rá vagy sem.
És nyilván magának a fajnak a tulajdonságait hordozni fogja, de olyan opció meg nem létezik, hogy a farkaskölyök bálnának nézzen ki, pont a genetika miatt. Nem azért néz ki farkaskölyöknek, mert ez előnyös számára, hanem mert NEM TUD máshogy kinézni.
17 nem vitatkozom.
Egy uj meglátás akinél kiveri a biztosítékot az nekem nem vitapartner.
A dns nem véletlen okoz hasonloságot egyed es utód közt. Ezek nem természeti hoppák csak úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!