Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Választanád önmagad?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Választanád önmagad?

Figyelt kérdés

Kizárólag a külsőd alapján, ha ellenkező nemű lennél, és elmennél magad mellett akkor vissza néznél, tetszenél önmagadnak? A belső értékeket hagyjuk, mert ott az emberek zöme szerelmes magába.

Szóval a külsőd alapján te bejönnél magadnak mint nő vagy pasi?

2024. ápr. 5. 18:16
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
Mivel nem vonzódom a nőkhöz, nem tetszenék magamnak.
2024. ápr. 5. 19:40
 22/51 anonim ***** válasza:
De sokan néznek ebbe a kérdésbe hajlamokat. Fura
2024. ápr. 5. 19:41
 23/51 anonim ***** válasza:

19

Látom elfogytak az érvek. :D

2024. ápr. 5. 19:42
 24/51 anonim ***** válasza:
15%

17 csak utálok szűklátókörűekkel vitatkozni. Magyarázd el a munkásnak hogy te az irodában dolgozol es nem passzianzozol. Vagy az alkoholistának miert szokjon le. Vagy a fogatlannakhogy a fogkefe az kéne. Nem tudod meggyőzni egyiket sem. Utálom a kúttalan vitákat.

az allatvilágban meg a hímek kuzdenek es megy a harc. Az erosebb szaporodik. Es azzal hogy az ő génjei öröklődnek megint az utod túlélési esélyei nőnek. A dns rendszer nem véletlen. Oka van. Es nem egy oka van arra miert hasonlit az utód a felmenőkre. Köztük az is amivel kezdtem.

2024. ápr. 5. 19:48
 25/51 anonim ***** válasza:
Honnan tudjam? Nem látom magamat ellenkező neműként. Nem nézek ki szarul, de ez nem jelent semmit. Nem fordul utánam 100/100 ember az utcán.
2024. ápr. 5. 19:50
 26/51 anonim ***** válasza:
55%

24

De hát az állaotk nem tudják hogy néznek ki. :D Ezt az ellentmondást továbbra sem sikerült feloldani, ahogy látom. XD

2024. ápr. 5. 19:51
 27/51 anonim ***** válasza:

Ez nem hajlam, hanem soha nem vonzott nő. Nem jött be soha nő, "mint nő".

A múltkor láttam egy lányt feszes cicanadrágban. Iszonyat jó feneke volt. Elgondolkoztam, hogy mennyire nem fair, hogy a pasik beszólogathatnak neki, azt tuti megszokta, de biztos furának tartaná, hogy ha odamennék, és megkérdezném, hogy milyen gyakorlatokat csinál, mert ugyanilyen feneket akarok.

Nem vagyok honofób, csak hetero, ha elkezdett volna velem flörtölni a lány, azt mondtam volna, fúj. Akárhogy nézhet ki egy nő, engem undorít, ha meg kéne csókolnom.

Úgyhogy nem tudom elképzelni, tesztoszteronban fürdő férfiaggyal mit csinálnék, mert nem tudom elképzelni, hogy szexuálisan vonzódjak nőkhöz.

2024. ápr. 5. 19:52
 28/51 anonim ***** válasza:
15%
Eleve az egyedfejlodes alapja is. Tehát hogy az utod túléljen a lehető legjobb minőségben. És a kezdeti kötődésben ill annak kialakulásában fenntartásában is szerepet játszik mivel az utód sajnos függ a szülőtől. Kezdetben az élete múlik is rajta.
2024. ápr. 5. 19:52
 29/51 anonim ***** válasza:
0%

Akinek meg ferde hajlamok ugranak be a kérdésről az is sokmindent rejt amugy magában🤣

Rossz az aki rosszra gondol. Ez is alap.

2024. ápr. 5. 19:53
 30/51 anonim ***** válasza:
62%
Melegnek lenni nem rossz.
2024. ápr. 5. 19:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!