Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak miért ekkora erény ha jó nővel, vagy fiatalabb nővel "jelenik meg" valahol?
dehogy előny... Senki sem válik el, nincs válás. A férj akkor is kitart a végsőkig, ha a feleség 100 kg-os malacka és már rég megöregedett. Szeretőt tart, azzal ugye nyilvánosan meg nem lehet megjelenni. De a feleséget szereti, ilyen felszínes dolgok nem érdeklik. A "lecseréli egy fiatalabbra" csak egy legenda. Ilyen emberek, akikről te írsz, azok nem léteznek.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__..
nő vagyok, én csak tippelek. Egyrészt ezzel igazolja, hogy mekkora király, hiszen neki sikerült megszereznie egy jó nőt, azaz olyan kvalitásai vannak, egzisztenciája, hatalma stb, ami miatt ez sikerülhetett neki. Egy pillanat alatt elmondja, hogy ki ő, amint rájuk néznek. Egyfajta státuszszimbólum.
Másrészt a férfiak vonzódnak azokhoz a nőhöz, akik másoknak is kellenek. Versenyszellem, vadászösztön, szintén legyezgeti az egóját, alfának érzi magát stb.
A fiatalság gyakran egybefonódik a szépséggel, ez is előny egy nőnél, itt is ugyanazok az okok. Fiatalság=termékenység (evolúciós okok miatt kódolva van) Még annyi lehet, hogy így ő maga is fiatalosabbnak látszik stb.
Én ezt azért nem értem, mert egy fiatal nő inkább megy a pénzre. Tehát ez nem bizonyítja azt, hogy az a férfi bármit is elért.
Ha egy Hillary Clinton féle mindent elért nőt vinne magával... az már elmondana mindent a személyiségéről. Az teljesítmény lenne.
Olyan, mintha azzal vagiznál, hogy megmásztad a Kékest, miközben ott a Mt Everest.
Úgyhogy ez náluk csak ilyen kiegészítő, mint az óra. A férfiakban nagyon erős a félelem, hogy a többi férfi lenézi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!