Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én reagáltam túl?
Figyelt kérdés
A barátom az autóban mellettem, elkezde nézni másik nő mellét, majd mondta, hogy láttad a mellét, milyen nagy, még hogy , az ember még ne nézzen oda.
Azóta nem beszélek vele, más mit tett volna a helyében.
ápr. 5. 09:05
31/34 anonim válasza:
Túl van reagálva, ilyen nagy dudorodás esetén a saját párom is megszólal.
35/F
32/34 anonim válasza:
Mondom ezt úgy, hogy megkövetelem a tiszteletet magammal szemben. Tehát nem volt tiszteletlen ennyivel. Ha ezért szakítottál, "gratulálok".
33/34 anonim válasza:
Csorgasd a nyálad ha meglátsz egy helyes pasit és mondogasd is a barátodnak, érezze hogy milyen ez.
34/34 anonim válasza:
Magamat ismerve én jegyeztem volna ezt meg a barátomnak.
Nekem maga az észrevétel/megjegyzés nem para, de ha mondjuk látnám, hogy borzalmasan felizgatja, akkor lehet hogy nem esne jól. Mondjuk akkor azt érezném korrektnek, ha erről beszélnék vele, és semmiképp sem azt, hogy nem szólok hozzá. Ebből ugyan honnan tudná mi a bajom, ha látszólag neki ez természetes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!