Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én reagáltam túl?
A barátom az autóban mellettem, elkezde nézni másik nő mellét, majd mondta, hogy láttad a mellét, milyen nagy, még hogy , az ember még ne nézzen oda.
Azóta nem beszélek vele, más mit tett volna a helyében.
6
Ja, mert a férfiak gondolom jól viselik, ha a csajuk azt mondja, az előző pasijuknak nagyobb farka volt, mi? :D Őszinteség a javából.
13
Értelmezd már, amit írtam, ha nem túl nagy kérés...
A 6-os kommentelő "őszinteségként" aposztrofálta a kérdező pasijának bunkóságát. Csak rávilágítottam, hogy fordított esetben sem neveznénk "őszinteségnek" azt, ha valaki efféle megalázó helyzetbe hozza a párját.
Ez nem őszinteség, hanem szándékos megalázás. Pont erre utaltam, csak esetleg meg kéne nézni, hogy melyik kommentre reagáltam.
Abban az esetben nem tartanám csak ótvar parasztnak, ha tényleg valami gigantikus odaműtött dinnye borzalom lett volna a nő mellei helyén, amit nyilván mindenki megnéz, de inkább szörnyülködésből.
Ha sima D-s csöcsöket bámul és még megjegyzéseket is tesz rá, akkor menjen aztán keressen olyat.
Értem, amit írsz.
Ugyanilyen proli viselkedés fszmérettel példálózni a másik oldalról.
Mert ugyanolyan prolik. De ők nyilván ezt humorosnak gondolják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!