Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én reagáltam túl?
Figyelt kérdés
A barátom az autóban mellettem, elkezde nézni másik nő mellét, majd mondta, hogy láttad a mellét, milyen nagy, még hogy , az ember még ne nézzen oda.
Azóta nem beszélek vele, más mit tett volna a helyében.
Jó, hogy fogdosni nem fogdossa azokat a csöcsöket a nő előtt. Mert ne legyen már féltékeny, nem a háta mögött csinálja.
ápr. 5. 11:02
22/34 anonim válasza:
Nem mondom, hogy ez egy komoly kapcsolat. Ha zavar valami, bármikor befejezheted.
ápr. 5. 12:00
23/34 anonim válasza:
Tiszteletlen veled és te ahelyett, hogy kidobnád nem szólsz hozzá. Hányszor hagyod, hogy tiszteletlen legyen? Harmincszor, vagy már még meg sem fogod tudni számolni?
Én már kiraktam volna.
Nem is érthető miért kérdezed, hogy túlliheged-e amikor egyértelműen nem...
ápr. 5. 12:36
24/34 anonim válasza:
Valj olyanna,hogy rad legyenek feltekenyek.
ápr. 5. 12:36
25/34 anonim válasza:
Nem ertem ezt a sok ketsegbeesett embert. Van egy parkapcsolata, ami brutalis valsagtuneteket mutat, erre ahelyett, hogy elkuldenek a rakba az ilyeneket, helyette szenvednek tovabb, csak ne legyenek egyedul. Sok ember nem tud mit kezdeni a szabadsaggal, amit az oseink kivivtak az elet megannyi teruleten. Mar nem a papok es nem a foldesurak mondjak meg, hogy ki mit tegyen, kivel eljen, mit csinalhat meg mit nem. Sajat bortont allitanak fel az ilyenek maguknak. Aztan ez a mentalitas visszakoszon a vezerkultuszban is. A szabadaag nem ertek, hanem nyug. Erthetetlen.
ápr. 5. 12:54
26/34 anonim válasza:
Meg kellett volna kérdezni tőle, hogy:
Ezt hogy érted?".
Vagy:
"Miért, az enyém nem jó neked?"
A duzzogás, nem beszélés kevés ide. Helyre kellene tenni az ilyen alakokat, mert nem értékeli azt, ami van...
ápr. 5. 15:10
27/34 A kérdező kommentje:
Már számítottam vele
ápr. 5. 17:00
28/34 anonim válasza:
Jo dontes. Habcsak annyit tanulsz belole, hogy nem allsz szoba olywnokkal, akik nem tisztelnek, mint not, akkor mar sokkal jobb lesz a kovetkezo. Nyugodtan lehet zero tolerancia ebben, az elso jelnel repuljon az ilyen paraszt.
ápr. 5. 18:00
29/34 anonim válasza:
A kérdező egy szívtelen bosszorkány.
ápr. 5. 18:31
30/34 anonim válasza:
Nem reagáltad túl egyáltalán. Mocskos primitív állat, aki lehet meg iscsalt volna/ megcsalt. Örülj, hogy már nincs a nyakadon. Sose voltál elég jó számára, csak szexre kellettél míg nem akadt volna tőled jobb neki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!