Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak akik háziasak igazából végül úgyis megszívják ugye?
Első látásra persze ez a nők álma hogy a pasi tud főzni meg rendben tartja a lakást stb. meg hogy nem kell róla gondoskodni ,de általában az szokott kiderülni hogy azért ilyen mert a munkában, karrierben viszont nem tette oda magát és ezért van ideje főzni meg lakással foglalkozni.
Nem?
7. Jaja, nem vagyok jó az ágyban, főleg hogy esélyt sem ad rá. Csak mondom hogy én vagyok az aktív, nekem van fantáziám, én vagyok aki bármit megcsinál(na), aki ha kell 2 órás előjátékot csinál viszonzás nélkül, nekem nem gond az orál(neki igen). Nem én mondom azt hogy fúúúúúj meztelenség, nem én undorodom a testiségtől.
Értem én hogy más nőknek fontos hogy nekik is jó legyen az ágyban. Neki az a fontos hogy munkahelyén rendben menjenek a dolgok, meg az online tanfolyamán feladott házi feladatot elkészítse. Az hogy ott fekszek mellette krvára nem érdekli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!