Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak akik háziasak igazából...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak akik háziasak igazából végül úgyis megszívják ugye?

Figyelt kérdés

Első látásra persze ez a nők álma hogy a pasi tud főzni meg rendben tartja a lakást stb. meg hogy nem kell róla gondoskodni ,de általában az szokott kiderülni hogy azért ilyen mert a munkában, karrierben viszont nem tette oda magát és ezért van ideje főzni meg lakással foglalkozni.

Nem?

2024. ápr. 4. 11:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
80%
Nem igazán. Személyesen is ismerek olyan férfit aki sikereket ért el a karrierjében, de mégsem parazita a családja nyakán. Inkább az lenne furaha valaki szorgos, dolgos, igényes, otthon viszont úgy viselkedik mint egy gyerek.
2024. ápr. 4. 12:40
 12/17 anonim ***** válasza:
52%

7. Jaja, nem vagyok jó az ágyban, főleg hogy esélyt sem ad rá. Csak mondom hogy én vagyok az aktív, nekem van fantáziám, én vagyok aki bármit megcsinál(na), aki ha kell 2 órás előjátékot csinál viszonzás nélkül, nekem nem gond az orál(neki igen). Nem én mondom azt hogy fúúúúúj meztelenség, nem én undorodom a testiségtől.

Értem én hogy más nőknek fontos hogy nekik is jó legyen az ágyban. Neki az a fontos hogy munkahelyén rendben menjenek a dolgok, meg az online tanfolyamán feladott házi feladatot elkészítse. Az hogy ott fekszek mellette krvára nem érdekli.

2024. ápr. 4. 13:45
 13/17 anonim ***** válasza:
95%
#12 Akkor aszexuális, részvétem.
2024. ápr. 4. 13:47
 14/17 anonim ***** válasza:
13. Kösz! Majd remélem a következő életemben jobb lesz, ha most levezekeltem a dolgot.
2024. ápr. 4. 14:20
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem a nők álma, hanem alap.
2024. ápr. 4. 15:39
 16/17 anonim ***** válasza:
65%
Meg is sértődtél, mert nem érdekel senkit a szerencsétlen életed? Nem fáj eléggé, ha nem változtatsz.
2024. ápr. 4. 15:57
 17/17 anonim ***** válasza:
65%
Nem. Aki nem fogyatékos az képes egyszerre dolgozni meg ellátni saját magát.
2024. ápr. 4. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!