Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 15 éves vagyok, és még nemrég...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 éves vagyok, és még nemrég használok tampont! Az a problémám, hogy nem igazán tudok pisilni, ha tampont használok, , ugyanis mindig rámegy egy kevés vizelet, megszívja magát és rögtön kell cserélni! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Először azt hittem, hogy nem jól helyezem fel, de szerintem igen, mert kényelmesen tudok benne ülni meg feküdni is!
2011. febr. 19. 22:24
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
hogy az istenbe megy rá vizelet, amikor azt több centi mélyre kell a hüvelyedbe felhelyezni?
2011. febr. 19. 22:25
 2/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom,de érzem, hogy megszívja magát, és cserélni kell...akkor lehet, hogy nem elég mélyre helyezem??
2011. febr. 19. 22:27
 3/18 anonim ***** válasza:
hát én ezt csak úgy tudom vizualizálni, hogy egy része kilóg belőled... így van?
2011. febr. 19. 22:27
 4/18 anonim ***** válasza:
Ha normálisan felhelyezed, akkor nem érheti vizelet.
2011. febr. 19. 22:28
 5/18 anonim ***** válasza:
El nem tudom képzelni, hogy ilyen hogy történhet! Oo
2011. febr. 19. 22:31
 6/18 A kérdező kommentje:
Nem lóg ki, de ha az ujjamat jobban "odanyomom", akkor meg tudom érinteni a tampont is! valamit nem jól csinálok??
2011. febr. 19. 22:33
 7/18 anonim ***** válasza:
keszits egy videot a felhelyezeserol es megmondjuk mi a baj
2011. febr. 19. 22:34
 8/18 anonim ***** válasza:
akkor viszont nem mehet rá vizelet. szerintem félsz egy kicsit a tampontól, és ilyenkor beképzeled ezt magadnak, és olyan mintha tényleg éreznéd hogy megszívja magát és megduzzad, pedig közbe nem is.
2011. febr. 19. 22:35
 9/18 anonim ***** válasza:

Így kell felhelyezni:

[link]

Itt kell lennie:

[link]

2011. febr. 19. 22:36
 10/18 anonim ***** válasza:

"ha az ujjamat jobban "odanyomom", akkor meg tudom érinteni a tampont is! "

Akkor bizony nincs elég mélyen.

A tampont úgy kell felhelyezni, hogy közben az egész ujjad is bent van a hüvelyedben. Teljesen "koppanásig".

2011. febr. 19. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!