Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhesség kimutatása vérvétellel, és vizelet mintával szokták?
Figyelt kérdés
Biztosra szeretnék menni, ezért nem bízok az ilyen hagyományos tesztekbe.2010. okt. 4. 13:53
1/6 anonim válasza:
Ha jól tudom vérből ki lehet mutatni, de ha elmész a dokihoz ő olyan tesztet fog alkalmazni ami jobb és ha még mindig nem biztos várni kell bizonyos időt és újra elvégzik a vizsgálatot. De ezt jobban tudja a doki.
2/6 anonim válasza:
akkor menj el a háziorvoshoz egy ilyen vérvételes terhességi tesztes beutalóért. fogalmam sincs mi a neve, nekem még nem volt rá szükségem. a vérvétel eredményét már délután megmondják.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ma el is megyek házi orvoshoz. Látom előre kínos lesz. Nem szeretném ha terhes lennék.
2010. okt. 4. 14:05
5/6 anonim válasza:
Szia! Mindkettőből ki lehet mutatni, vérből hamarabb. A hagyományos tesztekkel nincs baj, ha jót vesz az ember :)Olyat csináltál egyébként? Ha igen én annak az eredményéből és a ciklusod napjából simán megmondom várandós vagy-e, de a biztos tényleg az orvos.
6/6 A kérdező kommentje:
Azt mondta kevés rá az esély, hogy az lennék. De én mondtam neki hogy adjon beatutalót mert azért mégsem 100%. Szóval jövő héten vizeletet kell vinnem.
2010. okt. 4. 16:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!