Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Terhesség kimutatása vérvétell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhesség kimutatása vérvétellel, és vizelet mintával szokták?

Figyelt kérdés
Biztosra szeretnék menni, ezért nem bízok az ilyen hagyományos tesztekbe.
2010. okt. 4. 13:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha jól tudom vérből ki lehet mutatni, de ha elmész a dokihoz ő olyan tesztet fog alkalmazni ami jobb és ha még mindig nem biztos várni kell bizonyos időt és újra elvégzik a vizsgálatot. De ezt jobban tudja a doki.
2010. okt. 4. 13:56
 2/6 anonim ***** válasza:
akkor menj el a háziorvoshoz egy ilyen vérvételes terhességi tesztes beutalóért. fogalmam sincs mi a neve, nekem még nem volt rá szükségem. a vérvétel eredményét már délután megmondják.
2010. okt. 4. 13:56
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ma el is megyek házi orvoshoz. Látom előre kínos lesz. Nem szeretném ha terhes lennék.
2010. okt. 4. 14:05
 4/6 anonim ***** válasza:
voltál dokinál? mit mondott?
2010. okt. 4. 15:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia! Mindkettőből ki lehet mutatni, vérből hamarabb. A hagyományos tesztekkel nincs baj, ha jót vesz az ember :)Olyat csináltál egyébként? Ha igen én annak az eredményéből és a ciklusod napjából simán megmondom várandós vagy-e, de a biztos tényleg az orvos.
2010. okt. 4. 16:20
 6/6 A kérdező kommentje:
Azt mondta kevés rá az esély, hogy az lennék. De én mondtam neki hogy adjon beatutalót mert azért mégsem 100%. Szóval jövő héten vizeletet kell vinnem.
2010. okt. 4. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!