Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik azok a nemi kettősmércék, amiktől fel tudnátok robbanni?
Mert olyan igazságtalanok vagy hülyeségek. Női és férfi kettősmércék egyaránt.
Én pl attól, amikor anyuka azt csinál a gyerekeivel amit akar, de az emberek már úgy néznek az apukára, mint valami véres rongyra, ha kézen fogva sétál a 10 éves kislányával. Kisfiúval nem probléma, de ha kislánnyal, akkor olyan tekinteteket kap sokaktól, mintha pedofil lenne....
Vagy a mesekönyvekben, mesékben ha mindkét szülő szerepel, akkor anyuka a hős, apuka meg csak valami "szerethető idióta", aki anyuka nélkül életképtelen.
"Amit elfelejtetek, hogy a nők is megunhatják azt az egy férfit és vágyhatnak egy másikra"
Ez nem mondd ellent annak, amit mondtam.
Ha 20 000 éve egy férfi már elpuhult, és nem volt arra sem képes, hogy pl. elzavarja a vadállatot a barlangtól, megtörténhetett, hogy nő lecserélte egy jobbra, mondjuk a törzsfőnök fiára. Abban a korban talán létszükséglet is volt, hogy a férfi bátor és erős legyen.
Érvelésemet nem arra alapozom, hogy egy nőnek nem lehet több partnere, hanem arra, hogy a nőnek a lehető legjobb partner kell, és ha ez az 5. pasi, akkor amellett marad, és nem megy tovább. 6. akkor lesz, ha a pasi már nem férfi a talpán.
" 6. akkor lesz, ha a pasi már nem férfi a talpán."
Nem. Akkor is megkívánhatok mást, ha teljesen elégedett vagyok a férjemmel és ő a legnagyobb alfa a földön.
Legyen akármilyen férfi is a talpán, egy dolgot nem fog tudni megadni... A "más" érzést, azt hogy a partner nem ugyanolyan.
40. Egy normális embernek nem hiányzik a balhé, ezért hallgatnak. A hallgatás nem a pedofiloknak kedvez, hanem a feministáknak, a politikának, mert ők aztán mindenből előnyt kovácsolnak. Az általánosítás ellen felszólalni sem lehet, mert az általánosítás maga a fegyver a normalitás ellen. Nem a bűnözöket hajtják, hanem a rendes férfiakat, nőket, családokat. Mióta bűn a hagyományok tisztelete? Mert ma már az, a hagyományokat összemosták a maradisággal, az asszonyveréssel, az alkoholizmussal, a nagy magyarsággal stb. Ez a cél. Egy végletekig elbutított, mindenki mindenkivel szemben álló, gyűlölködő, rettegő és irányítható társadalom. Adjunk nekik játszóteret, dühöngőt ahol kiélhetik magukat, ahol valakinek érezhetik magukat, ahol minden felülről jövő energia befektetés nélkül egymást tépik. Voalá, itt is van a korlátlan internet! 0-24-ben zúzzák egymást, csoportokba tömörülnek, egymással szövetséget kötve más csoportokkal ellenségeskednek, 10-12 óra képernyőidő, semmi hasznosat nem csinálnak, a neten keresztül meg mindent el lehet nekik adni. Na meg beadni. Végtelenül ostobává vált az emberiség. Legyártanak emellé 50 bődületes h*lyeséget, készen is vannak a konteók, a sok marhaság között meg már senkit sem érdekel az igazság. Sebészi pontossággal megalkotott rendszer.
A férfigyűlölet is ennek a része, a férfiak lealacsonyítása, kiherélése, a férfi energiák, készségek semmibe vétele, a férfiak elnőiesítése szintén. Az élelmiszerek tele vannak olyan kémiai anyagokkal, amivel rásegítenek. Konteó... hogyne. Bár jobb homokba dugni a fejet.
Már most borítékolom, hogy a sok konditeremben élő pasi 40 felett elkezd majd egyre jobban lebetegedni. Olyan dolgokat szednek táplálék kiegészítőként, amiket ha elolvasnának miből áll, messzire elhajítanának. Persze ezek nem károsak az egészségre, sőt. Na itt kezdődik az az egész, amiről fentebb írtam.
Elhiszem, hogy így van.
De a nők többségnél azonban ez nagyon valószínűtlen:
Ha valakinek a férje/párja a szó szoros értelmében a legnagyobb alfa, akkor nem fog mást kívánni. Mert egyrészt a többi pasi társadalmi státusza az alfahím alatt helyezkedik el, másrészt ezek a pasik behódolnak az alfahímnek. Nem valószínű tehát, hogy pont ezek az alakok ütnék ki a nyeregből az alfát, és korbácsolnák fel egy nő vágyát.
44. Ez így van. Amikor egy nő elért egy szintet a férfiben, akkor az sosem fogja alább adni. A "más" az azt jelenti, hogy az alfa hím +1 szint. Fekete nyírt szakáll, kitetovált alkar, 48-as kar, 2 milliós nyári öltözet, luxus autó, korlátlan bankkártya. Ilyen az a "más" érzés.
Azért maradjunk abba, hogy bombanőből sincs olyan sok, de csúcs alfából sem. Főleg nem házasságban.
Én amikor alfahímről beszélek, akkor nem ilyen sztereotípiákban gondolkodok, hogy kitetovált alkar, 2 milliós nyári öltözet stb.
Ez simán lehet álca is, amivel a pasi a bizonytalanságát rejti el.
Alfahím (szerintem) az, aki higgadt, magabiztos, a kezében tartja az eseményeket (irányít) és mások hallgatnak rá.
#47-es:
Nekem címezted a válaszod (#46), csak elírtad, vagy tényleg a #45-ösnek akartál írni?
"az emberek már úgy néznek az apukára, mint valami véres rongyra, ha kézen fogva sétál a 10 éves kislányával"
Az emberek - hol, kik, és ez miért fontos, miért foglalkozol velük?
Szerintem nekem írtad, mert reagáltál a sztereotípiára vonatkozó állításomra.
Oké, akkor elmondom röviden a véleményem:
A legtöbb ember, aki alfának néz ki, nem az. Valójában ők is sebezhetőek, és ha betalál valaki a kritkus helyen, akkor volt alfa, nincs alfa.
"Aztán szerinted egy kerek arcú 64kg-os, 170cm-es info szakos pasi, az lehet alfa hím?"
Ha olyan kisugárzása van, hogy mások megteszik amit mond, már alfahím. Magassága, és arcformája alapján normálisan néz ki, infó szakosként értelmes, logikus gondolkodása lehet.
Ha egyébként a hatalom felől közelítjük meg az alfa státuszt, akkor kereshetsz a jelenlegi magyar kormányfőről fiatalkori adatokat: nem túl magas, visszafogott jellem, nem egy nagydumás alkat. Viszont magabiztos, és intelligens, aki tudta mit akar.
Az eredmény: mindössze 35 évesen Magyarország miniszterelnöke lett, és egy országot irányított.
Ezt az eredményt azóta sem ismételte meg senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!