Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik azok a nemi kettősmércék, amiktől fel tudnátok robbanni?
Mert olyan igazságtalanok vagy hülyeségek. Női és férfi kettősmércék egyaránt.
Én pl attól, amikor anyuka azt csinál a gyerekeivel amit akar, de az emberek már úgy néznek az apukára, mint valami véres rongyra, ha kézen fogva sétál a 10 éves kislányával. Kisfiúval nem probléma, de ha kislánnyal, akkor olyan tekinteteket kap sokaktól, mintha pedofil lenne....
Vagy a mesekönyvekben, mesékben ha mindkét szülő szerepel, akkor anyuka a hős, apuka meg csak valami "szerethető idióta", aki anyuka nélkül életképtelen.
"Lehet itt folyamatosan lepontozni azokat, akik a nők szerepét felhozzák."
#14 és #23-as kommentemben azt írtam le, hogyan működik a modern nyugati társadalom, de lepontozták, nyilván azért, mert nem tetszik a válaszom. Pedig nem így kellene értékelni, hiszen egy válasz nem attól lesz hasznos, hogy tetszik-e vagy sem, de mindegy, ez az oldal ilyen.
Engem egyébként nem érdekel a nők szexuális élete. Én nem az alapján ítélem meg az embereket, hogy mennyi szexuális partnerük van.
Annak a csajnak, aki elvette a szüzességem, én voltam a 7. pasi, akivel szexelt, mégsem volt vele bajom. De nyugodtan pontozza le ezt a véleményt is, aki akarja, nem érdekel.
Egy valamire azonban reagálnék:
"-A házimunka a nő dolga, természetes, ha a férfi nem veszi ki belőle a részét"
Ezt max azok a pasik mondják, akiket egész életükben az anyjuk tartott el, majd véletlenül összejött nekik egy párkapcsolat, és ott a csajtól várjál el a Mama szerepét.
Aki hozzám hasonlóan 18 éves korától lényegében egyedül él, az magára főz, mos, takarít.
"Gimis osztálytalálkozón is voltak olyanok, akik mondták, hogy van gyerekük, de az apával otthon maradtak, erre egy csomó, szintén fiatal anyuka, "rá merted bízni?????". Kb mintha azt mondták volna, hogy útközben az aluljáróban egy szimpatikusz hajlesz kezébe nyomták volna a gyereket, hogy vigyázzon rá, míg vissza nem jön."
Ez mi?😂 Mi az, hogy rá mertem bízni? Hát bakker, olyannal nem vàllalok gyereket, akire rábízni se merem, amíg én egy kicsit kikapcsolódni megyek. Mert én szoktam havi pár alkalommal barátnőkkel kávézni vagy vásárolni. Addig bizony, apuka van otthon a gyerekkel. Ezek ilyen ősanyàk biztos, akik szerint csak a természetes szülés a szülés, meg csak szoptatni lehet a gyereket és akiknek a gyerek az életük szerelme, kincse. Apuka meg valahol a sor végén kullog. Mi együtt neveljük a gyereket, és nincsen olyan, hogy óvom tőle. Sőt amikor haza ér a munkàból, a gyerek rögtön apukán lóg, én meg addig csinálhatok valamit individuálisan is. Mondjuk fürdeni vagy hajat mosni , miközben nem azt lesem, hogy a gyerekem tripla szaltózni akar másfél évesen a franciaàgyról. Aki így kezeli apukát, mint egy retardált fogyatékost, az meg is érdemli.😂
31. A gyk-n sosem azt pontozzák fel vagy le ami a kérdésre adott szubjektív válasz, hanem hogy az tetszik-e a női egónak vagy sem.
Nézzük a tényeket, amiről bárki 1 perc alatt meggyőződhet. Az összes férfigyalázó komment fel van pontozva. Az összes a férfiakat ekéző, a férfiakat bűnösnek beállító komment fel van pontozva.
Párhuzamosan aki csak egy halvány utalást tesz a nők felelősségére, na az meg le van húzva. Ez az alapja az egész háborúnak ami itt folyik. A gy egy vér feminista oldal, itt a nők érdekei érvényesülnek. Így nem nehéz 90%-ot elérni. Sajnos ők ebből arra következtetnek hogy nekik mindenben igazuk van.
Könyörgöm, nézzük már meg a válaszaikat! Állandóan a férfit hibáztatják mindenért, ha rossz a szex, ha nincs pénz, ha nincs libidó, ha nincs szerelem. Jah, az meg alap, hogy az összes férfi sz*r, minden férfi megcsalja a nőjét, egy férfi sem törődik a családjával, egy férfi sem segít a feleségének, egy férfi sem vesz részt a gyereknevelésben. Persze az összes alkesz, igénytelen, bunkó.
Ezek a nők képviselik a gyk 80-90%-os krémjét. Én már csak doszt azért is beléjük állok minden esetben, ugyanis ha nekik fáj az igazság, akkor csak szokják: a férfiak többsége rendes ember, az hogy nekik meg tróger jutott nem a rendes férfiak meg nők baja.
Mondjuk itt össze borulhatnak a sorstársakkal, aztán hagy legyen nekik is ennyi örömük. Százalékok. :D
"A nőket viszont arra állította be a természet, hogy csak a legrátermettebb partnerrel létesítsenek nemi aktust. Tehát nem arra, hogy mindenki végigmenjen rajtuk. Nekik nem kellett több, ugyanis csak a legjobb kellett, aki megfelelő védelmet biztosít. Éppen ezért irreális, hogy egy nő sok partnerrel legyen együtt."
Családalapításnál fontos, hogy az apa rátermett legyen, és megfelelő védelmet biztosítson.
Amit elfelejtetek, hogy a nők is megunhatják azt az egy férfit és vágyhatnak egy másikra. Mi sem vagyunk monogámok, hiába akarjátok ezt bemagyarázni. Csak ugye a társadalmi megítélés miatt nem nagyon valljuk be, hogy mással is lefeküdnénk.
Rengeteg nő lép félre párkapcsolatban, de ettől nem lesznek rosszabbak a férfiaktól,hiába ítélik meg máshogy a két nemet 🤷♀️
Hm, ez azért tényleg érdekes. A "férfiakat" ekézik tényleg a válaszok alapján, de olyan "férfiakat" akik nem férfiak hanem elkényeztetett anyuci pici kisfiúk, vagy incelek.
De nemcsak ilyen "férfiak" vannak.
Az én párom se olyan, apukám se volt olyan.
Szóval eléggé negatívan vannak véve a férfiak itt a válaszolók szerint.
Nem tudom mi az oka, de sajnálatos, hogy a "férfiakból" indulnak ki. Akiknek valószínűleg adtak esélyt, vagy túlságosan is sok időt töltenek el ezen az oldalon. Úgy jön le, hogy nemcsak az incelek/"férfiak" gyűlölik a nőket hanem a "nők" is őket.
Normális férfiakról szó nem esett, nőkről egy pár hozzászólás alapján. Pedig vannak a világon.
A kettős mérce jelen van valóban csak itt a Gyakorin.
35. Egy nőre 30 pasi??? Ezt honnan vetted?
Egyébként ha egy nő félre akar lépni, nem abból az állítólagos 30-ból fog választani, ha az mind lúzer. A nők a szeretőt is megválogatják😏
36. Sehol sincs elkülönítve hogy az itt szereplő incelek, itt egy kalap alá van véve az összes férfi. Ha férjekről van szó, akkor az összes férfi lusta, megcsalja a feleségét, vagy nulla a libidója, büdös, nem főz, nem segít stb.
Majd amikor kikéred magadnak és a normális férfiak nevében, le leszel pontozva. Én már régebben leírtam milyen vagyok, 0%-ra lehúztak. Családos ember vagyok, sosem léptem félre, iskolázott diplomás, felelős beosztásban, teljes otthoni munkamegosztás, segítek mindenben a feleségemnek. Ez 0%. Ilyenkor azért elgondolkozik az ember az itt jelen lévő a végtelenségig frusztrált nők szellemi és mentális állapotán. Halvány remény sincs nézeteket ütköztetni, mert állandóan jón a lepontozás. A lepontozás az annyit jelent, kussolj már te h*lyegyerek. Itt nem azt pontozzák hogy a témához kifejtetted a személyes véleményed, itt csak annyi a lényeg hogy a nők mellett áll a véleményed vagy sem. Baromira semmi sem számít csak ez. Na meg aszerint pontoznak, hogy a véleményed mennyire PC, mennyire melengeted a női lelkeket.
Az, hogy rengeteg család pont a nők miatt megy tönkre, az olyan itt mint ördögnek a szentelt víz. Olyan hogy egy nő lusta? Buta? Nulla az ágyban? Ó, ez már provokáció! Pedig aki ezt tagadja, az nem tiszta fejben. Aki azt mondja hogy kizárólag mindig a nők az elnyomott fél, azt is kezeltetni kellene. Viszont ezek a mondatok, gondolatok nem illenek bele a gyk szellemiségébe.
Olyan ez mint a Népszava, a Mandíner, Partizán, HírTV stb. Ezeknél is megvan kit kell bálványozni, kit kell utálni. Itt a gyk-n nőket kell bálványozni, a férfiakat meg utálni, aki keveri a dolgokat le lesz pontozva.
"Az, hogy rengeteg család pont a nők miatt megy tönkre, az olyan itt mint ördögnek a szentelt víz. Olyan hogy egy nő lusta? Buta? Nulla az ágyban? Ó, ez már provokáció! Pedig aki ezt tagadja, az nem tiszta fejben."
Én pedig ismerek vagy három olyan nőt, az egyik elhagyta a férjét és gyermekét, a másik félrejár, a harmadik pedig nem végezte a házimunkát, az exférje elvált tőle, azon van, hogy a kislány hozzá kerüljön mert elmondása szerint kegyetlen koszban élnek.
Amúgy nem volt olyan a nő, csak amióta megszületett a kicsi semmit nem csinált csak vele foglalkozott, az exférj végezte el munka után és belefáradt miután nagyobb lett a kislány, hogy még akkor se akarja csinálni. Párom kollégája, ha hazudik én is hazudok. Egyébként nem hiszem el, hogy kamuzna. Bíróságra viszi az ügyet, el van hanyagolva a kislány, a nő anyja segít neki néha. De hát az kevés.
Kettős mérce tény és való. Léteznek szutyok nők és férfiak is. Ugyanúgy mint rendes, normálisak is. Csak itt estek át az emberek a ló túloldalára.
Tudod, miért van ez az apukád kettős mérce? Nem bántásból mondom, de gondoljatok bele.
A férfiak gyakrabban molesztálnak gyerekeket. Ez az alapja az egésznek. Viszont teljesen hülye az, aki azt hiszi, hogy azért, mert a molesztálók többsége férfi, a férfiak többsége molesztáló.
De nem emiatt néznek furán. Ez lehetne periféria probléma. A normális férfiak csendje miatt néznek így az apukákra.
Tegyük fel, mi itt mind egy irodában dolgozunk. Egy férfi kolléga mond egy pedofil viccet, vagy elszól olyat, hogy egy 14 éves de szexi. Én rászólok mindig az ilyenekre, az eredménye az, hogy sótlan vagyok, nincs humorom. A szokásos. Lehet itt a férfiak közt vannak olyanok, akik szintén nem akarnak ilyen vicceket hallgatni, de valamiért nem szólnak. Nem mernek? Nem tudom. De amikor elhangzik egy ilyen vicc, és 10 férfi kussban ül, akkor arra gondolok, egyetértenek ezzel. És egy ilyen pasas abból ért, ha egy másik férfi szól neki, a nőket semmibe veszi.
Nőkbe is mindig beleállok, hogy ne mondjanak olyanokat kuncogva, hogy női előjog a hiszti meg a durci, meg ne fontoskodjanak, hogy apukák életképtelenek, és anyuka nélkül megáll az élet.
Az ilyenek mindig a csendesek miatt fajulnak el. Ha mindenki hangos lenne, és nem csak az érzelmi rottyantak üvöltöznének, lehet kiderülne, hogy egy idiótára jut 20 normális ember, és mégsem olyan fos a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!