Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a kettősmérce a ferfiak és nők esélyei között?
Sok dolgot lehetne írni példának de itt a legegyszerűbb!!
Ha egy nő kicsit ducibb alkat az szinte semmiben nem gátolja a partner megtalálásában.
Na de ha egy férfi nem tartozik a kitűzött elfogadott kategóriákba amik ezek ( vagy 185 cm de világ életében gyúrt és 95 kg izom, vagy 175-185 cm 65-70 kg vékony testalkatú ;az új átlagnak titulált; )
Hanem tényleg olyan régi módian átlagos 175/85 kg vagy 180, 90/100 ne adj isten tényleg túlsúlyos < ezek mind a nem kívánatos xar férfi csoportba vannak küldve akikből incel lesz mert senkinek nem kell “dagadt” ugyebár.
Mi ez a kettősség hogy egy nő lehet duci de a férfi ugyan ebben az állapotban örök magányra van ítélve?
Ezt a "kettős mércét", (amúgy nem az) könnyű megmagyarázni. A nők férfiakat, a férfiak nőket keresnek párnak. A két nem átlagos ízlése pedig valahogy nem egyezik meg.
Azt csak érintőlegesen jegyzem meg, hogy még mindig nem reális, amit írsz. Nem minden vékony férfi talál könnyen párt és sok túlsúlyosnak van párja. De, ebbe kár is megint belemenni.
Nem a túlsúlyod miatt nincs nőd, hanem azért, mert a túlsúlyos emberek egy része igénytelen is. Zsíros, pattanásos bőr, erős testszag,
napi x doboz sör és társai.
2
Sok embernek van bőrbetegsége. Amúgy nekem is vannak pattanások és 15 évesen is voltak és 30 évesen is. Nem “igazi” pattanások és kezelve vannak de bőrgyógyász szerint sose fognak eltűnni. Csak enyhíteni lehet a tüneteket. Akkor ez miért igénytelenség ha ez betegség “veleszületett” ?
Nem vagyok büdös de nem napi 8 órát dolgozom csak. Szóval mire végzek addigra nyilván már rám fér a zuhany.
Mondjuk elárulom, ha lefogsz sem lesz csak azért barátnőd. 😏
Én mindig is átlagos voltam, most szedtem fel egy kis izmot. 183/83 és milyen meglepő, ugyan úgy semmibe vagyok nézve mint eddig. A személyiség sokkal többet számít a nőknél. Én bevallom, hogy piszok unlamas tudok lenni, ha nem olyan téma van ami érdekel.
Gyerekek! Mennyivel jobb lenne ha mindenki a saját életével foglalkozna, nem pedig másokat nézegetne, meg nem általánosságokban gondolkozna!
Én úgy voltam vele, ha nem volt nőm, akkor tettem érte hogy legyen. Ráadásul olyan nő, akit elképzeltem. Aztán mindig lett.
erős lesz amit írok: nem voltam sosem kigyúrva, nincs modell arcom, nem vagyok gazdag.
Húúú a mindenit, hogy csinálhattam ezt? :)
Attól hogy azon agonizáltam volna hogy nem mindegyik nőnek tetszem, meg hogy a nőknek mennyire egyszerű, meg hogy férfitöbblet van, meg mit tudom én mik a fő aggályok mostanában.
Ha kell valami/valaki, akkor az van, hogy egy ember oldhatja meg a dolgot: TE, azaz önmagad. Az összes kifogás csak hamis felmentés az egódnak. Házas vagyok, még is mindent elérek az életben amit szeretnék. Olyan célokat tűzök ki, amikkel azonosulni tudok. Álmodozás tettek nélkül a lúzerek sportja. A boldogsághoz vezető legrövidebb út a jó önismeret! Rögös és nehéz út, de semmit nem adnak ingyen. :)
Nem kettős mérce van, hanem feminizmus.
Az élet minden területén a nők vannak előnyben, így ők választanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!