Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik azok a nemi kettősmércék, amiktől fel tudnátok robbanni?
Mert olyan igazságtalanok vagy hülyeségek. Női és férfi kettősmércék egyaránt.
Én pl attól, amikor anyuka azt csinál a gyerekeivel amit akar, de az emberek már úgy néznek az apukára, mint valami véres rongyra, ha kézen fogva sétál a 10 éves kislányával. Kisfiúval nem probléma, de ha kislánnyal, akkor olyan tekinteteket kap sokaktól, mintha pedofil lenne....
Vagy a mesekönyvekben, mesékben ha mindkét szülő szerepel, akkor anyuka a hős, apuka meg csak valami "szerethető idióta", aki anyuka nélkül életképtelen.
#17 Ülj le, egyes.
Az esélyegyenlőségért futnak. Ez nem azt jelenti, hogy hirtelen mindenki fizikailag is egyenlő lesz :D
A férfiak könnyebben építenek és tartanak meg izmot (még a zsírszövetek felépítése is más), emellett nagyobb a szívük és a tüdejük is. Emiatt ők gyorsabban és tovább képesek futni, mint a nők. Így ők hosszabb távot kapnak, hogy ki legyenek egyenlítve az esélyek.
Eltúlzott, lebutított példa, de olyan, mintha a kutyának elkezdenél annyi tápot adni, mint a macskának. Egyenlőek lesznek így az adagok, de nem fognak egyenlően jóllakni, fizikai jellemzőik miatt.
Amikor a bátyám gyereke megszületett, akkor egyszer ő akart bemenni a pelenkázóba valahol, mert a feleségének valamit el kellett intéznie, és mondta, hogy ő eközben akkor kimegy kicserélni a gyerek pelenkáját. Bement, erre az ott lévő anyukák szó szerint elkezdtek vele veszekedni, hogy mit képzel, hogy be mer jönni, ide pelenkázni jönnek be a kisgyerekes anyukák, mit akar mégis itt?! Mondta, hogy ő is azért jött be, ő az apja a kicsinek és pelenkát kell cserélni.
Az egyik ilyen majom-anyuka még a biztonsági őrnek is kiment panaszkodni, mire az meg nyugodtan közölte a tuskóval, hogy a gyereknek apja is van, nem csak anyja, odafigyelt-e biológia órán valaha az iskolában?
Amikor a bátyám kijött a pelenkacseréből, elmesélte a feleségének, aki annyira kiakadt, hogy bement a pelenkázóba, és leüvöltötte annak a pár anyukának a fejét :D Azok meg köpni nyelni nem tudtak.
Őszintén mondom, az ilyenek szánalmasak. És pont ezek lesznek azok, akik az első sorból köpködik majd a férfiakat, akik majd nem fognak a gyerekükkel foglalkozni, közben szerintük a férfi csak arra jó, hogy megcsinálja a gyereket, utána meg fogja be.
Tipikusan így kezdődnek az "egyedülálló anyuka" történetek.
"Kedvencem mikor a természet működésével akarják megmagyarázni, miért szexelhet egy pasi és miért nem egy nő. Közben ahogy élünk se természetes."
Senki sem akar ilyet megmagyarázni. Mindenki azzal szexel, és annyit, amennyit akar. 2024-ben már senki sem tiltja meg a nyugati társadalomban, hogy egy nő annyit szexeljen, és azzal/azokkal, akivel jól esik. Ha egy nő úgy dönt, hogy egyetemista korában lefekszik egy rakás pasival, megteheti. De ha ezt nyilvánosságra hozza, akkor vele szemben a társadalom elítélőbb lesz, mintha ugyanezt egy pasi tette volna. A nyugati társadalomnak van egy dinamikája ami alapján működik, és ez pont természeti törvényekkel, illetve régi kulturális szokásokkal magyarázható.
"Otthon az "anya dolga a főzés", de az étteremben férfi legyen a szakács, meg a "fine dining" az tipikus "férfi világ"."
Mert az egyik otthoni csicskamunka kompenzáció nélkül, a másik karrier.
"Vagy a mesekönyvekben, mesékben ha mindkét szülő szerepel, akkor anyuka a hős, apuka meg csak valami "szerethető idióta", aki anyuka nélkül életképtelen."
Tök fura, mert én a fordítottját látom, mármint felém az az üzenet, hogy anyuka az egyetlen felnőtt, ő a szigorú, aki nem tudja élvezni az életet, apát meg mindenki szereti, mert nincs semmi felelőssége és bolondozhat.
Én azt hittem, a férfiak szeretik, hogy szitkomokban életképtelen idiótákként vannak feltüntetve, így lehetnek azok az életben is.
"Mindenki azzal szexel, és annyit, amennyit akar"
Mindenki = 18-30 kozotti nok es a top 20% lapatallu olasz machok.
39F incel
Lehet itt folyamatosan lepontozni azokat, akik a nők szerepét felhozzák. Az van, hogy a nagy jólétetekben és a zsigeri férfi gyűlöletetekben ti is együtt süllyedtek a hajóval. Azért mert nektek alkesz bunkó volt az apátok, a pasitok, a férjetek, mert ti rózsaszín ködben élitek az életetek mint anno anyátok, az nem jelenti azt hogy jó az életetek. Azt meg pláne nem, hogy egy maroknyi gyökér férfi miatt az egész férfitársadalomra ráhúzzátok azt a képet, mint amilyen a fentebb említett apátok, pasitok, férjetek. Tudom, jó lenne ha mindenki úgyan úgy szenvedne mint ti, de az van, hogy sokkal több a normális és értékes férfi, mint ahogyan azt ti bele akarjátok magyarázni a világba. Ettől a normális férfiak még normális férfiak maradnak, az ő, na meg az én életem ugyanolyan jó kerékvágásban halad tovább. Hogy titeket vernek, csalnak, cselédnek néznek, az meg csak a ti gyengeségetek bizonyítéka, meg hogy ti mennyire jól tudtok dönteni.
Jöhetnek a lepontozások, ha már nem maradt nektek más! Gyerünk, gyerünk! Meséltem már a bumeráng-effektusról? Nem? Na majd legközelebb. :)
-A házimunka a nő dolga, természetes, ha a férfi nem veszi ki belőle a részét
-Ha egy férfi sok nőt tett magáévá, akkor menő, ha egy nő feküdt le sok férfival, rossz életű
-Ha egy férfi nem akar gyereket, az teljesen helyénvaló, de ha egy nő nem vágyik erre, akkor majd jól megbánja
"de az van, hogy sokkal több a normális és értékes férfi, mint ahogyan azt ti bele akarjátok magyarázni a világba"
Dehat azoknak nem derekszogu vonalzoval rajzoltak a pofazmanyat, es az nem szeksziiiiiikeeeeeee.....
39F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!