Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kerültél már olyan helyzetbe, hogy egy teljesen jól működő kapcsolatban mégis megmozgatott valaki más?
Szóval, hogy egy tök jó, minden happy kapcsolatban vagy és ennek ellenére beindul egy harmadik személlyel egy nagyon erős kölcsönös vonzalom.
Ezen a ponton találtál a szuper kapcsolatodban valamit, amire korábban nem is gondoltál, de ezáltal rájöttél, hogy mégis van vele valami gond?
Mi történt aztán? Hogy kezelted a kialakult helyzetet?
Igen, volt ilyen, végül elhagytam azt az exemet, akivel majdnem összeházasodtunk. Igazából nem voltam szerelmes belé annyira soha.
Illetve később még akkor csábultam el, amikor maga a kapcsolatom is sz...r volt,
rosszul bántak velem és nem voltam boldog, beleszerettem másba. Őt is elhagytam.
A sors fintora hogy akikbe én szerettem bele, azok engem dobtak vagy eleve nem kellettem nekik. Így mondhatni, a tanulópénzt bőven megfizettem.
Jelenleg egyedül élek, egyik
legboldogabb időszakomban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!