Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kerültél már olyan helyzetbe, hogy egy teljesen jól
működő kapcsolatban mégis megmozgatott valaki más?
Figyelt kérdés
Szóval, hogy egy tök jó, minden happy kapcsolatban vagy és ennek ellenére beindul egy harmadik személlyel egy nagyon erős kölcsönös vonzalom.
Ezen a ponton találtál a szuper kapcsolatodban valamit, amire korábban nem is gondoltál, de ezáltal rájöttél, hogy mégis van vele valami gond?
Mi történt aztán? Hogy kezelted a kialakult helyzetet?
Megvan mindenünk, a férjem szeret, óv, vigyáz rám, támogat.
De valamiért mégis másfelé húz a szívem most. Szóval annyira megsincs minden rendben.
Ezt én itthon megveszéltem vele.
Rájöttünk, miket rontottunk el, és rá kellett döbbennünk, hogy csak elhitettük magunkkal tudat alatt, hogy minden happy.
Most szünetet tartunk, mindketten átgondoljuk, merre legyen az arra. Igyekszünk megjavítani ami elromlott.
Most itt tartunk.
2024. ápr. 1. 17:21
2/13 anonim válasza:
Igen, volt már egyszer. Egyszer nem történet semmi, elfojtottam az érzést, a férjemet ugyanúgy szerettem közben, majd egy idő után elmúlt magától.
Másodszor sajnos nagyon is kölcsönös volt az érdeklődés, alkalom is volt rá bőven, és nem vagyok rá büszke egyszer félreléptem vele.
Én még most is úgy látom, hogy nincs gond a házasságunkkal, csak én nem tudtam helyén kezelni egy futó fellángolást, mert nem zárkóztam el azonnal a másik férfitól, hanem belementem a flörtölgetésbe.
Továbbra is a férjem tartom az igazinak és nagyon jó a házasságunk (az egyszeri félrelépést nagyon megbántam, de nem mondtam el neki).
2024. ápr. 1. 17:21
3/13 anonim válasza:
Igen, most is ilyen helyzetben vagyok.
Csak flört és egy kis ezaz volt. Szex nem. Nem fogok elválni a férjemtől, marad a vágyakozás.
Régebben is voltam ilyen helyzetben, de ott több is történt, mégsem váltam el.
2024. ápr. 1. 17:40
4/13 anonim válasza:
A teljesen jól működő kapcsolat kevés! Szerelem, vonzalom is kell! Ha nincs meg akkor máshol keresed, találod meg. Úgyhogy nyugodtan lehet szakítani, válni. Inkább mint hűtlenkedni mint egyesek ugyebár...
2024. ápr. 1. 17:41
5/13 anonim válasza:
Igen, egész jónak hittem a kapcsolatomat. Teljesen jól éltünk, elvoltunk, megvolt mindenünk. A szex sosem volt szenvedélyes, de ezt elfogadtam és nem is igényeltem, illetve megoldottam magamnak. Aztán megismertem egy férfit, aki teljesen elvarázsolt és ott akkor megtudtam, milyen az igazi szerelem, milyen a jó szex és akkor jöttem rá, hogy a kapcsolatom egyáltalán nem volt rendben, de erről én nem is tudtam, hiszen nem ismertem más életet.
2024. ápr. 1. 17:49
6/13 anonim válasza:
Számomra olyan érdekes ezeket a beszámolókat olvasni. 100% szingliként is 10 évente egyszer ha belefutok valakibe, aki így hat rám, és még az sem feltétlenül kölcsönös. Ti, különösen akikkel többször is megtörtént, "hol találjátok" ezeket?
2024. ápr. 1. 17:56
7/13 anonim válasza:
Egyetlenegy volt, ő is csak online és amikor elkezdett menni a beszélgetés olyan irányba azonnal megszakítottam a beszélgetést vele örökre. Akkortájt volt egy pár vita az ex párommal köztünk és én csak beszélgetni akartam nemtől függetlenül valakivel (külföldi) chat oldalon nemtől függetlenül, de közbejött a szóban forgó személy, akivel pótoltam a megértést, de tovább nem jutottunk. Azután rájöttem, hogy hiába maradok az akkori párommal úgyse leszek boldog mert nem értjük meg egymást szóval szakítottam vele. A jelenlegi párommal bár előfordulnak viták megtudjuk beszélni míg vele nem lehetett és eszembe nem jutna mással pótolni online/offline.
2024. ápr. 1. 18:04
8/13 anonim válasza:
Mindkettőt a való életben, véletlenül találtam, nem neten.
3-as válaszoló voltam.
2024. ápr. 1. 18:07
9/13 anonim válasza:
#6 én #5 vagyok és 31 voltam, amikor először találkoztam ilyen érzéssel. Ciki, vagy sem, az én életem így alakult. Tiniként nem volt barátom, a húszas éveimben sem nagyon, csak a végén. Nekem sem olyan gyakori ez a dolog. A legtöbb ember az élete végén 1-2 nagy szerelemre emlékszik vissza. A többi az olyan "elvoltunk" szerintem.
2024. ápr. 1. 18:08
10/13 anonim válasza:
Amikor olyannal jártam, akibe már szerelmes se voltam, én akkor se foglalkoztam ilyen 3.féle jöttmentekkel, akikkel lehetne vmi es nem kezdtem vonzalmakat táplálgatni se mások felé magamban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!