Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális hogy eddig nem éreztem semmiféle szerelmet, szexuális vágyat a saját nemem iránt, csupán csak tetszettek a lányok és megnéztem őket...most pedig összejöttem egy lánnyal és olyan szinten megmozgat minden téren hogy csak na..?
Figyelt kérdés
2020. aug. 18. 09:23
2/10 anonim válasza:
Nem normális. Az a normális, ha az ellenkező nemhez vonzódsz.
3/10 A kérdező kommentje:
A fiúkkal semmilyen formában nem érzem jól magamat, és nem egy homofób ember véleményére vagyok kíváncsi :)
2020. aug. 18. 09:34
4/10 anonim válasza:
Itt ebben a kategóriában mi maximálisan megtudunk érteni😁
Sok boldogságot nektek!
5/10 anonim válasza:
Normális, ha csak akkor érzel szexuális vágyat, ha szerelmes is vagy. Igazából én pont azokat nem értem, akik szerelem nélkül szexelnek. De hát mindenkinek másak az igényei.
Sok boldogságot nektek!
6/10 anonim válasza:
Játszd a homofób varázslót máshol.
Kedves kérdező!
Semmi gond ezzel.
Megtaláltad azt az embert,aki elindította benned a dolgokat.:)
Sok boldogságot!^^
7/10 anonim válasza:
Csak azért írogat ilyeneket,mert frusztrált,hogy nincs nője,akit dughat.😄😄😄😂😂
8/10 anonim válasza:
Nem lep meg :D
De Az ilyennek ne is legyen ;)
10/10 anonim válasza:
Hah,tudtam én ^^
Köszönöm az egyetértést:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!