Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha hotelbe megyünk dugni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha hotelbe megyünk dugni, mennyi pénzt illik a nőnek beleadni? Fizesse a srác az egészet?

Figyelt kérdés
2024. márc. 20. 09:38
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:

39: A zárójeles részhez: ha értelmes vagy, könnyen beláthatod, hogy önvédelem is van a világon, senki nem fog kitárulkozni egy vadidegennek, főleg nem egy olyan ember, akinek amúgy is érzékeny pontja a kinézete. Nálam például eleve ott kezdődik, hogy nem fotózom magam, másnak sem hagyom soha, és természetesen az teljesen kizárt, hogy bármilyen felületre kép kerülhessen fel rólam.

Tovább ha értelmes vagy, azt is elég egyszerű belátni, hogy IGAZÁN ronda emberből sem stílustanácsadás, sem semmi nem fog érdemben segíteni. Ronda nem = ápolatlan, igénytelen, de még csak azzal sem, hogy fogalma sincs, milyen színek, minták, szabás stb. áll jól neki. Azzal már inkább egyenlő, hogy igazából semmi sem áll jól neki, legfeljebb kevésbé pocsékul, kevésbé rondítja. Belőlem ez a max., ami kihozható, mind öltözködés, mind frizura terén, smink pedig kizárva, embertelenül intoleráns a bőröm és a szemeim is (hogy érthető legyen: a csapból folyó víz minősége is probléma számukra...).

Ami a többit illeti: nyitottsággal nincs gond. Olykor "túlságosan nincs", mert például a legrosszabb, kétségbeesett időszakaimban úgy keresem a szemkontaktust, hogy az már más, nálam szerencsésebb nők számára bizonyára szánalmas, nem is érthetik, hogy minek ennyire. De hiába... Nyilván vidám nem tudok lenni - más sem lenne, ha ennyire sikertelen lenne, szóval nem kell mutogatni, hogy EZ a baj. Nem, nem ez amúgy sem. Hanem elsősorban az, hogy olyan a fejem, mint apámé volt, aki férfiként sem számított jóképűnek ezzel, de ugyanez nőként egyenesen hányás.

2024. ápr. 5. 16:25
 42/52 anonim ***** válasza:

*emberből = emberEN

Nem tudom, mit takar egyébként az "idős", de mindegy is, mert ha "mindig" volt vagy párod, vagy szexkapcsolatod, akkor TÉNYLEGES rondaságról nyilván szó sem lehet. Ellenkező esetben te is fel tudnál mutatni legalább 5, de inkább 10 év sikertelenséget. Ez meg így eszedbe sem jutna: "Egy NŐ akkor szerez magának szexpartnert, amikor csak akar. És olyat, amilyet ő akar, nem kell engedni a színvonalból és bárkivel összefeküdni", mert pontosan tudnád TAPASZTALATBÓL, hogy csúnyaként nagyon nem így megy.

2024. ápr. 5. 16:31
 43/52 anonim ***** válasza:

37

Nem vagyok szép, dugasra akkor is annyi pasit kapok amennyit akarok, és nem ilyen kérdezőféle mamahoteles, csóró, sóher szarkupacokat.... 😏

P.S. ez férfiakra ugyanugy igaz, csak cseréld ki a dugás szót, hazasságra.

2024. ápr. 5. 16:55
 44/52 anonim ***** válasza:
43: HOL és HOGY csinálod, ha elmondásod szerint nem vagy szép? Én írtam a 37-est, nekem tényleg nem megy. Most, hogy nőként már "öregnek" minősülök, sem, de tiniként meg huszonévesként sem kellettem. Jelenleg már nálam 10-15 évvel idősebb nős faszikra ácsingózom - nem top kategória egyik sem, csak nem is a leggázabb -, természetesen hiába. Velem egykorú egyedülálló fel sem merül. Fiatalabb szintén. Én nem hiszem el, hogy annyira ronda lennél, bocsánat...
2024. ápr. 5. 17:08
 45/52 anonim ***** válasza:
Ja, bocs, a 38 volt az enyém.
2024. ápr. 5. 17:09
 46/52 Grizesteszta ***** válasza:
#41: Értem, hogy nem akarsz fotót küldeni, de voltál profinál? Biztos vagyok benne, hogy nem, hanem te eldöntötted, hogy igazán ronda vagy és nem lehet javítani a külsődön. Ilyen nincs, egyrészt mindenkin lehet 'javítani', másrészt meg vannak olyan sminkek, amik a full érzékeny bőrhöz, szemhez is passzolnak( piszok drágák, de vannak). Látod, erre mondom, hogy aki ily mértékben 'okos' és semmilyen tanácsot, javaslatot nem hajlandó elfogadni, ott nem csak a külsővel van gond, hanem a makacssággal is. Ebben az esetben viszont nyilván megbirkózol az egyedülléttel és a társ hiánnyal is. Nos, én nem voltam ilyen 'makacs', elfogadtam a tanácsokat profiktól. (én is utálom , ha fotóznak, de a 20-as éveim elején, demonstrációs jelleggel sokat fotóztak: 'natúrban' majd úgy, ahogyan a profik 'átfaragtak'. Ég és föld a különbség.:))
2024. ápr. 5. 17:19
 47/52 anonim ***** válasza:

46: Voltam "profinál". Annyit tudott, hogy alkalmazta, amit megtanult, miközben az én komfortérzetem mellékes volt. A nagykönyv szerint az áll jól, pont. Értem, de nem fogok egy életen át kínosan feszengeni. Úgyhogy bizony maradtak a low rise slim farmerek, semmi variálás a koptatással, sem semmivel. Basic felsők, szintén nincs variálás semmivel, nem rondítunk! Szoknya, ruha piszkafa testre off.

Az intoleranciát láthatóan nem sikerült helyesen értelmezni: erre a szintűre nem jöhet semmi. Ismétlem, a VÍZ sem elég "hipoallergén".

Egy, azaz két költői kérdéssel zárnám le a nagy stílus témát: a jól megválasztott ruha és a smink 24/7 viselendő? 🙂 Mi történik, ha lekerülnek? Ja, nyilván semmi, akkor már biztos nem számít. Hát de, számít. Rondaság esetén igen. Csak egy olyan nőnél nem, aki natúran sem ronda.

2024. ápr. 5. 17:31
 48/52 anonim ***** válasza:

44

Ugy, ahogy a kommentemben is írtam. Sugárzom, magabiztos vagyok, kicsit talán nagyképü is, nem vagyok sértődékeny, és sokat mosolygok, meg persze adok magamra. 32 vagyok, elég sokat költök ruhákra, cipőre, táskára, fodrász, kozmetikus stb. A jelenlegi szexpartnerem IT.s, 5 évvel fiatalabb, és vékony sem vagyok. (Nem vagyok 100kg vagy ilyesmi) de nem vagyok vékony.

2024. ápr. 5. 19:33
 49/52 anonim ***** válasza:

48: Köszi. Őt hol találtad?

Én vékony vagyok, tavaly, 32 évesen jutottam el odáig, hogy a 170 cm mellé 5-össel kezdődik a kilóim száma, nem 4-essel, de egyrészt már késő, másrészt mindegy, mert a mellem nem nőtt ki tőle, a fejem meg ugyanolyan ronda maradt. Ha neked szép vagy nem ronda az arcod (nem írod), az sokat számít!

Nekem nincs mire magabiztosnak lennem meg "sugároznom", tőlem ez nevetségesen hatna. Így marad csak a szemkontaktus-keresés, de hiába, levegő vagyok. Mivel nem vagyok vonzó, nem jönnek közelebb, nem szólnak hozzám, semmi. Ahol nem muszáj, még köszönni sem hajlandóak. Én így nem mehetek oda erőszakosan rányomulni senkire, pedig már azt is megtenném, vagyok olyan szarul a "nélkülözés" miatt, de nyilván ezt úgy nem lehet, ha a legminimálisabb jele sincs annak, hogy nyitottak rám, hát konkrétan emberszámba is alig vesznek...

2024. ápr. 5. 19:45
 50/52 Grizesteszta ***** válasza:

#47: Kínosan vigyorgok... ezt a mértékű ellenszenvet, passzív-agresszív mentalitást és hárítást nem szívesen nézi/olvassa az ember. Nem akarsz ezt, nem csinálsz azt, nem teheted amazt... Voltam 'profinál'- ha nem jutottatok semmilyen számodra kézzel fogható eredményre, akkor ő nem volt profi. Más nincs?

Ami meg az állandóan viselendő sminket/cuccot illeti: ezek csak megfogják a krapekot, 'megtartani'- már az első mosolytól kezdve- csak a belső jellemvonásokkal lehet.:)

És azt elismerem, hogy egy nem szép vagy csúnya nőnek kisebb a merítési lehetősége, mint egy szépnek, de végül is mindegy, hogy 5 vagy 50 fickónak tetszel, elvarázsolni csak azt az egyet akarod, aki neked bejön.

A külső praktikákkal csak annyit érsz el, hogy a 0-t emeled 5-re vagy 10 -re. a 43/48 nagyon szimpatikus nekem, optimista, életvidám, és ez nem a külsőtől függ elsősorban, hanem a mentalitástól, kisugárzástól, amit szintén lehet 'tanulni' a profiktól.

Szép napot mindenkinek, ma birkát főzök bográcsban- a felszálló gőzök hátha jót tesznek az öregedő bőrnek.:) ( baráti kérés a birka, magamnak majd sütök egy csirkemellet.)

2024. ápr. 6. 07:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!