Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak titeket ez mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak titeket ez mennyire zavarna egy nõn???

Figyelt kérdés

Erõs testszõrrzet hormonális zavar miatt, de borotválja az egész testét, csak a bõre annyira érzékeny, hogy a sok borotválkozástól kiütéses lesz.

Kérlek, írjatok kort is.

Egy 20-as évei elején járó lány.

2024. márc. 19. 15:29
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Mondjuk nekem hormonzavarom nincs, de én is esküszöm az ipl szörtelenítőre, vettem egyet saját használatra. 3-ik alkalom után kezdett hatni, 8 hònap alatt kb a szőrzetem 90% a eltűnt, heti 1x használtam. Most 2 hetente végig villantom magam és ennyi. Érdemes kipròbálni, ha nincs nagyon sötét bőröd és világos szörzeted, mivel arra nem használ
2024. márc. 19. 20:06
 22/29 anonim ***** válasza:
0%
Én is véresre kaparom álmomban, mikor elkezd visszanőni. Ez van, része a női létnek.
2024. márc. 19. 20:15
 23/29 anonim ***** válasza:
73%
Nekem is ilyen bajom van, és találtam olyan embert, aki elfogad ezzel együtt. Szóval ne aggódj, vannak olyanok, akiknek ez nem számít:) csak legyél kedves, aranyos, nyitott és te is fogsz találni olyat, aki elfogad minden hibáddal együtt:)
2024. márc. 19. 20:18
 24/29 A kérdező kommentje:
Nem hinném
2024. márc. 19. 20:19
 25/29 anonim ***** válasza:
31%
Fiatal vagy, ezért nem tudod, hogy egyetlen férfi sem fog szeretni úgy, ahogy vagy. Nőként mindig alakítanod kell a külsődet. Csak a férfiaknak jár a természetességükért szeretet.
2024. márc. 19. 20:23
 26/29 anonim ***** válasza:
55%

Jól van, ez a csaj menthetetlen. Rinyál és mást nem csinál.

Azért akinek ugyanez a baja, az tudja, milyen az élet így. Második kapcsolatom van, akartak csak szexre is, volt udvarlóm is, pedig vékony se vagyok az IR+PCOS+PM miatt. Sírj, ha akarsz meg letargiázz, de ha ebben maradsz, fixen nem fogsz senkinek kelleni és nem azért, mert több a szőr rajtad.

2024. márc. 19. 20:26
 27/29 anonim ***** válasza:
45%
Ugyanez, de nekem a rohadék IR+PCOS miatt még pluszban kezelhetetlenül zsíros és ragyás az arcbőröm, és szörnyű a hajam is, azon sem segít semmi. Nekem így semmi esélyem. Neked még lehet, ha legalább ezek nincsenek, illetve ha szépek az arcvonásaid, van cicid, popsid stb. Én ezeket is buktam.
2024. márc. 19. 20:38
 28/29 anonim ***** válasza:
51%
Kérdező, legközelebb írd már ki a kérdést inkább szavazás formájában, mert akik férfiként szóltunk hozzá és őszintén beismertük, hogy minket sajnos zavarna, le lettünk pontozva a béka segge alá.
2024. márc. 19. 22:06
 29/29 anonim ***** válasza:
33%
Ennyire gáz lenne a helyzet? Tudsz képet küldeni, hogy lássam?
2024. márc. 20. 14:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!