Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak titeket ez mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak titeket ez mennyire zavarna egy nõn???

Figyelt kérdés

Erõs testszõrrzet hormonális zavar miatt, de borotválja az egész testét, csak a bõre annyira érzékeny, hogy a sok borotválkozástól kiütéses lesz.

Kérlek, írjatok kort is.

Egy 20-as évei elején járó lány.

2024. márc. 19. 15:29
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
18%
(#10-es vagyok, mindezt úgy írom, hogy a természetes női szőrzettel semmi bajom, még a hónaljszőrrel vagy lábszőrrel sem. de ez sajnos nem az egészséges kategória, te is leírtad, hogy hormonális zavarok állnak a háttérben)
2024. márc. 19. 16:10
 12/29 anonim ***** válasza:
15%

ma 15:34

"Én is megfékezem, de velem jár. A csomag része."

Jó tudni azért, hogy kik azok, akik holnap odaírják egy 90 kilós srácnak, hogy fogy le dagadék. Úgy látszik, az nem lehet a csomag része. Meg a saját szintjén keressen, ugyebár. Remélem akkor nálad is Csubakka a felső határ, amikor partnert keresel. 🤭🤭

2024. márc. 19. 16:16
 13/29 anonim ***** válasza:
84%

Nyomorult életed lehet :) rettenetesen helyes párom van, aki szeret és elfogad. Nem jött be. Szép hosszú szakálla is van és nem szőrtelenít szerencsére, férfiasan tökéletes.

Egyébként dolgozz magadon, a rosszindulat hamar öl. Van, amin nem lehet változtatni, de a korlátozott agyad úgysem tudja felfogni. Más a hormon és más az igénytelenség. Amúgy 90 kiló hol kövér egy magas férfi esetében? Sehol se.

2024. márc. 19. 16:20
 14/29 A kérdező kommentje:
Én ezt nem mondtam és nem dagadékoznék le senkit
2024. márc. 19. 16:20
 15/29 anonim ***** válasza:
Borotválás helyett nem gondolkodtál még egy ilyen villanófényes szőrtelenítőn? Nem olcsó az igaz, de ki lehet fogni jó akciókat. És azok pont annál hatékonyabbak minél sötétebb szőrön használják.
2024. márc. 19. 19:15
 16/29 A kérdező kommentje:
Az arcomat már csináltatom
2024. márc. 19. 19:17
 17/29 anonim ***** válasza:
Én nő vagyok de engem zavarna
2024. márc. 19. 19:19
 18/29 anonim ***** válasza:
A villanófény hosszú távon nem ér semmit, ha tényleg meg akarsz szabadulni a szőrzetedtől és elég mély a zsebed, akkor a lézeres az egyetlen megoldás. Nekem is PCOS miatt van erősebb szőrzetem és az IPL kb. semmit nem használt rá, aztán pár évre rá megcsináltattam a lézerest... ég és föld a különbség. A kozmetikus csaj is mondta, hogy a villanófényes nem pusztítja el a szőrszálakat, így azok visszanőnek, a lézer viszont igen. Két éve voltam utoljára, nos, szőrtelenítenem az érintett területeken azóta sem nagyon kell (azt a kb. 10 szőrszálat leszámítva, amik mindig valahogy megússzák).
2024. márc. 19. 19:21
 19/29 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetem mennyibe került?
2024. márc. 19. 19:41
 20/29 anonim ***** válasza:
Nálam sokat ér az IPL, a lábamon csinálom sokat, ott tökjó.
2024. márc. 19. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!