Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, zavarna titeket ha a barátnőtök ilyen táncórára járna? Jogos a barátom ellenvetése?
Na de meg egyszer mondom, csak nok vannak az oran. Most a videon ott ul egy ferfi, ez a mi orankon nincs igy.
Ha nok maguk kozott igy tancolnak egy zart tancoran, az megis kit zavar? Nem egy klub kozepen kezd el valaki igy tancolni…
Én is jártam ilyen táncra, tok jó kikapcsolódás volt. És nem bulihelyeken raztam így magam pasik előtt.
Szerintem nyugodtan megy, a pasidon meg érdemes lenne elgondolkodni. Nem lehet túl sok önbizalma ha ilyeneken aggódik.
Nyilván zavarna...
Ha a testmozgás a lényeg, akkor miért pont ez?
Ha a szexualitás a lényeg, akkor nekem ez nem tetszik...
Ha nem nekem csinálja, akkor ugyan kinek? Ha a válasz az, hogy magának, akkor visszakanyarodunk az első kérdésemnek.
Egyik férfi sem szereti, ha a barátnője r**anckodik. Értem, hogy szexuális forradalom, meg mindenki egymás hátán b***ik, de akárhogy szépítjük ez az. Mi a célja ennek a táncnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!