Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem fazonra borotválva a legnőiesebb. Ellenvetés?
Ha nem nyírja, az igénytelen.
Ha csupasz, az komolytalan, gyerekes.
És ez miért jó, hogy mindenhova beírod, 78% ??
Amúgy nem attól senki nem lesz igénytelen, ha nem borotválja. Akkor viszont igen, ha nem mossa, bödüs, gombás.
" Ha nem nyírja, az igénytelen. "
A butaság sokkal rosszabb mintha valaki nem nyírja/borotválja..
Már előttem is megírták az igénytelenség nem attól van,hogy borotválják vagy sem.
Találkoztam már olyannal akinek fazonra vagy csupaszra volt nyírva,és büdös,koszos volt..Találkoztam olyannal is aki hagyta ahogy a természet alkotta meg neki..Teljes szőrzetben pompázott,mégis olyan tiszta illatos volt,hogy az ember egyszerűen bezsongott tőle..
Teljesen mindegy hogy totál szőrős,csupasz vagy fazonra nyírt,ha tiszta,ápolt benyomást kelt..
23/F
Ha a szőrösség igénytelen,akkor a jóságos anyatermészet elég silány munkát végzett...jól mondták az előttem szólók,az igénytelenség nem itt kezdődik!
Ha Téged zavar a testszőrzet,kedves kérdező,akkor borotváld!Senki sem fog ellenkezni,mivel a Te dolgod!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!