Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, zavarna titeket ha a barátnőtök ilyen táncórára járna? Jogos a barátom ellenvetése?
2023. máj. 26. 16:41
21/26 anonim válasza:
Nem, nem jogos, s nem a tánc miatt! Egy életed van! Csinálj már azt, amit te akarsz! Milyen pár az, aki ebben gátol!? Egy kontroll mániás f@sz!
22/26 anonim válasza:
Nagyon adnám, ha a férfiak is találnának maguknak valami hobbit, amitől szexinek érzik magukat, de olyat, ami csak és kizárólag róluk szól. Nem ilyen materialista haszonelvű dolgot, hanem csak érezzék jól magukat.
23/26 anonim válasza:
Szerintem ez inkább közönséges mint nőies vagy szexi, de ha ez érdekelne, akkor erre mennék el.
24/26 anonim válasza:
Amúgy ennek a táncnak mi értelme?
Hol fogod használni, buliban, vagy előadod valahol?
Max prostiknak válik hasznára, ha a kuncsaft kér egy kis öltáncot.
Ha a párodnak szeretnéd, ezt otthon is eltudod sajátítani.
Szerintem ez a tánc, hasonló a rúdtánchoz, értelme csak akkor van, ha profitálsz belőle.
25/26 anonim válasza:
Ha ezt a borzalmat nekem nem kell egyszer sem megnéznem akkor felőlem olyan táncra jár amilyenre akar.
26/26 anonim válasza:
Mi az értelme, nem kell, hogy értelme legyen. Erről beszélek. Milyen üres élet, ha csak azt lehet csinálni, amiből haszon van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!