Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » "Szeretem, ha egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Szeretem, ha egy férfi ledominál." Mekkora red flag ez, ha tartós párkapcsolat kialakítása a cél?

Figyelt kérdés
Még egyszer: TARTÓS kapcsolat esetén.
2024. márc. 16. 08:53
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

#8 Mert folyamatosan tesztelt, hogy mennyire vagy alfahím. Totál beteg az ilyen nő.

És akkor szaladnak sikítva a rendőrségre, ha megvered őket...

2024. márc. 16. 09:34
 12/21 anonim ***** válasza:
Szerencsére nem jutottunk el személyes találkozóig. Megmondtam neki hogy hagyjuk
2024. márc. 16. 09:50
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Azért az agresszió nagyobb red flag bro
2024. márc. 16. 10:00
 14/21 A kérdező kommentje:

Igen tesa, a tévében is bemondták.

Amúgy a kettőt nem igazán lehet egymástól elválasztani. Ezek a nők is rendszeresen összekeverik az agressziót a magabiztossággal, dominanciával. Aztán úgy járnak, mint Csipkés Zoltán 16 éves élettársa, akit Zoltánunk 52 ütéssel vert agyon, tüzifával.

Szegény férfi aztán meg is halt szívrepedésben a börtönben.

True story.

2024. márc. 16. 10:16
 15/21 anonim ***** válasza:
Szegény férfinek talán nem kellett volna azt gondolnia, normális dolog megütni bárkit is
2024. márc. 16. 10:20
 16/21 anonim ***** válasza:

A többség nem keveri össze, nyugi, létezik magabiztosság agresszió nélkül, ezen csak az hisztizik, akinek a Morissonsos 17 éves “nekemérettpasikell🥺” gyerekcsajokra bukik, na ők még azt hiszik, hogy menő, ha féltékeny a csávód és “megmutatja” hol a helye mindenkinek.

Az én ismerősi körömben szerencsére sosem volt bántalmazás áldozata senki, pedig nem épp tutyimutyi srácokkal vannak együtt általában a nőismerőseim.

2024. márc. 16. 10:26
 17/21 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdés arra irányult hogy egy párkapcsolatban ki a domináns. Nem testi erőszakról szól a kérdés. Vagy igen? Mert akkor félreértettem valamit.
2024. márc. 16. 10:29
 18/21 anonim ***** válasza:
Nem, csak a kérdező akarja elvinni arra, hogy aki domináns, az automatikusan nőverő is.
2024. márc. 16. 10:31
 19/21 A kérdező kommentje:

#15 Háááátttt... Azt, hogy addig ütöm, amíg mozog, nem megütésnek nevezném.

#16 Valóban nem ez a jellemző fővárosi értelmiségi körökben, de menj el Nógrádba.

#17-18 Igen,elvittem ebbe az irányba.

A kérdés arról szól, hogy mennyire ostoba az ilyen nő, aki "domináljon le és ne csak az ágyban" típusú és mennyire ostoba az a férfi, aki ebbe belemegy. Továbbá lehet-e ilyen emberekkel békés, nyugodt, kölcsönös tiszteleten és bizalmon alapuló, tartós párkapcsolatot kialakítani? Ha nem, miért sírnak az ilyen nők, ha verik őket?

2024. márc. 16. 10:52
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Ennyire ostoba nem lehetsz. Nyilván mert nem azt akarják, hogy verje őket, hanem csak annyit, hogy ő találja ki, mi lesz a hétvégi program, hogy mit akar vacsorára, meg mit tudom én, a nő nem akar sokat gondolkodni, csak sodródni akar a pasi mellett, kb ennyi. Ilyen típus nem csak nőverőben van, bár szerintem sem normális az ilyen kapcsolat, de ha mind a kettőnek jó ez, akkor csinálják felőlem.
2024. márc. 16. 10:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!