Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem gyereket akarna de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem gyereket akarna de én addig nem, amíg garzonban élünk. Anyja mondja nekünk mire várunk, hát én másik lakásra. A kis előszobából nyílik egy kis fürdő meg 1 nagy szoba. A szobából nyílik egy kis konyha meg egy apró kert. Szerintetek?

Figyelt kérdés
2024. márc. 14. 10:00
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
22%
Adjatok el a garzont, vegyetek fel ezt a babavaro hitelt (esetleg anyosnak is mondjatok adjon penzt, ha akar unokat) es a kettobol tudtok venni egy nagyobb lakast.
2024. márc. 14. 11:19
 12/24 anonim ***** válasza:
66%
Nálunk mikor jött a gyerek, a két család a hátunk mögött összefogott, és tudtunk hitellel nag,obb lakást venni,.. + most ugye vannak ezek a babaváró hitrles dolgok/támogatások... ezekkel is lehet számolni... szóval ennyi infoval ez megválaszolhatattlan, nyilván ha tényleg semmi lehetőségetek nincs nagyobba mrnni, akkor én nem vállalnám be... de akár egy nagyobb vidéki albérlettel is lehet számolni... itt a mi falunkban van olyan, aki családi házat bérel 3szobást havi 60.000ért, megyeszékhelytől 30km-re
2024. márc. 14. 11:20
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Biztos nem vállalnék, anyós meg végképp ne szóljon ebbe bele, mert semmit nem fog hozzátenni. Ahogy írták: te leszel terhes 9 hónapig, te szülsz, az első időkben meg zömében te vagy vele. Nem lesz annyi a közös keresetetek, ha te gyes-re mész. Tehát a nagyobb lakást még gyerek előtt kéne, mert utána még nehezebb lesz.

Anyós annyit fog ehhez hozzátenni, hogy pár naponta gügyög a babának és mutogatja a fotókat a többi öreglánynak.

Így én biztosan nem szülnék.

2024. márc. 14. 11:28
 14/24 anonim ***** válasza:
90%
Van egy gyerekem, sosem szültem volna egy kutyaólba. Egy gyereknek hely kell és privát szféra. Aki ezt nem tudja elfogadni, ne szóljon bele más dolgába. Sosem tűröm, hogy más beleszóljon az életünkbe, még az anyósomnak és az anyámnak sem. Egy nő, főleg ha anya, álljon a sarkára és védje meg a saját érdekeit. Addig ne is szüljön gyereket, amíg erre nem képes.
2024. márc. 14. 11:33
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Kié a garzon? Közös? Csak akkor szülj oda, ha tervben van, hogy később mentek nagyobba. 1-2 évig jó a garzon babával, de utána nem. Én attól is megőrülnék, ha nem lehetnék soha egyedül, mert csak 1 szoba van. Nálam nem lenne ez opció.
2024. márc. 14. 11:59
 16/24 anonim ***** válasza:
76%
Hitelt kell felvenni es koltozni. Masok is igy csinaljak.
2024. márc. 14. 12:10
 17/24 anonim ***** válasza:
89%

Totál megértem. Hüle néném szült garzonba egy gettóba, olyan volt a lakás, hogy fürdő nem is volt, csak a folyosón egy lyuk. Ki lett kapva egy beépített szekrény és oda tették be a kádat. Csodálatos volt. Ha látogatóba mentünk, állandóan estünk át a gyerek xarjain, leülni se volt hova. És mivel állandóan attól félt, hogyegfázik a kölyök, 28 fokra tekerte a fűtést, de szellőztetés nem volt, mert izzadt a gyerek, meg ne legyintse a hideg. Gondolhatod milyen szag volt ott, amikor 8-10 ember volt náluk egyszerre.

Anyósod meg hallgasson, ő csak unokázni akar, dicsekedni, de nektek kell majd nyomorognotok hárman egy szobában. Milyen szupi lesz pelenkázni, amikor az egész lakás bűzleni fog a babaphostól 🤢

2024. márc. 14. 13:41
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem anyós fogja be a lepcses pofáját, ti meg költözzetek külön minél előbb.
2024. márc. 14. 13:52
 19/24 anonim ***** válasza:
82%

1. anyósnak ehhez pontosan nulla - semmi köze

2. előbb teremtsetek nagyobb otthont magatoknak, majd AZTÁN lehet gondolkozni a gyereken

Ilyen kis garzonba semmiképp ne szülj.

2024. márc. 14. 17:56
 20/24 anonim ***** válasza:
77%
Na az b*szna be! Egyszobas lakasba gyerek! Nehogy! Erre kit valaszolt a parod?
2024. márc. 14. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!