Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
37 éves vagyok,még nem volt nőm,mennyi az esélye hogy egyszer lessz?
Figyelt kérdés
2024. márc. 11. 19:29
12/15 anonim válasza:
Ha a kereszténycel vagy, akkor semennyi.
13/15 anonim válasza:
Őszintén?
Semmi, legalább is olyan aki nagyon tetszene.
Egy csúf 40 feletti talán.
14/15 anonim válasza:
Nyugodtan le lehet pontozni, de 37 éves korodra már leeshetett volna, hogy 2 dolog van. Az egyik, hogy jófej vagy, a társaság közepe, jók a poénjaid, jók a dumád, a másik ha sok a zséd. Erre úgy 18-20-éves korára az átlag régen rájön, és ha az egyik nem megy, gyúr a másikra. Nyilván a legtöbb esélyed akkor van ha kombinálod a kettőt...én pl 39 éves koromig voltam szingli, jó dumám volt, de leginkább mindig a pénzem miatt ragadtak rám a csajok, mivel már általános iskolában is kerestem ezzel azzal pénzt. Így durván 12 éves koromtól számítva úgy 500 csajom volt, egy idő múlva már nem számoltam, a legtöbb egyéjszakás. 39 évesen jött egy szerelem, és döntenem kellett hogy marad ez és egyedül halok meg, vagy szakítok ezzel, és család. Család lett. Egy ideig én tartottam el a feleségemet, én húztam ki az anyagi csődből, és lett háztartásbeli, nemrég meg Ő örökölt annyit, hogy ha sose dolgoznék is jól élnénk, ennek ellenére ugyanúgy üzletelek, egy évig bíram a semmittevést, és zavart hogy eltart. Szóval, én azt talasztaltam,legyen zséd jó sok, vagy legyen stílusod, jó dumád, vagy mindkettő. Ezen dolgozz. Egyik csaj sincs oda a szürke, mindennapos ( értsd reggel 6 kor melót kezdő, este haza eső ) keveset kereső férjért, aki a fotelben alszik el sörrel a kezében...ha Te jó nő lennél, Te se ezeket keresnéd, hanem azt aki nem unalmas, és van pénze felnevelni a gyereket akit szül Neked. Kb ennyi
15/15 Meton válasza:
A pénz azért nem annyira sarokpont, bár azért mindenkinél van egy minimum, amit képes tolerálni. A jó duma nem azt jelenti, hogy állandóan hülye vicceket mesél. Mindig tudni kell, kinek mit kell mondani. Ez jó nevelés kérdése. Ha tudod, mit kell mondani, akkor van jó munkád és valószínűleg pénzed is. És persze nőd is. Ha ez nem így van, akkor menj el szerzetesnek és gondolkodj el a világ dolgain. Szerintem ez nem olyan bonyolult dolog, csak kell picit gondolkozni is. Ha valami nem tetszik, azt nem mondod ki. Ennyi az egész. Se kimondani, se kimutatni nem szabad. Akkor szabad, ha azt szeretnéd, hogy utáljanak, akkor pont ezt kell tenned.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!