Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK! Ti mit gondoltok erről? Csak nöi véleményeket várok!
Én egy 19 éves fiu vagyok!Nagyon izgat mostanában(talán 6-8 hónapja)szexuálisan,ha egy lány megaláz!Ez ilyen szexrabszolga/rabzolga jellegü dolog!
Pl.Azt tenném amit akar,házirabszolgaként!
Lányok válaszát várom korukat,is irják ide!
A fiuk pedig kiméljenek a hüje ,amugy nem öszinte kommentjeikkel!
Úgy érted a kérdést, hogy mit szólnék hozzá, hogy ha a barátom ezt kérné, vagy hogy Tőled akarnék e ilyesmit? :D
Ha ilyesmire kérne a barátom, akkor először nagyot néznék, de biztos, hogy megtenném a kedvéért, mert nekem nagyon fontos, hogy Ő is igazán élvezze a szexet és minden vágya teljesüljön :) Én is kértem tőle már pl h erőszakoskodjon velem, csak elég light-osan csinálta, mert elég erős (12 év birkózás...) én meg elég törékeny vagyok, és nem akart kárt tenni bennem :D De ezért bevetett ellenem egy két fogást :D Szóval ha ő azt mondaná, hogy rabszolgám akar lenni, akkor tudnék vele mit kezdeni... ;)
Viszont ha Te ajánlod fel a szolgálataidat, akkor ne haragudj, de nem jelentkezek, mert csak a barátommal szeretkezek. :D
19/L
"én kiröhögnélek,kitakarittatnám a lakást,utána meg elzavarnálak...
ennyi abberrált hüLYét...
legyél már FÉRFI....
23/N
Ettöl nem lennék férfi?Akkor meglepödnél mennyi ilyen férfi ezt nem meri felvállalni!
"Áhhh arra vágyok, hogy addig üsselek, amég meg nem tanulsz írni. :D Mi gondolsz erről? :D
L/16"
Nem tudom pont mire gondolsz,de az ütés részbe benne lennék!
Én sem tudok rá magyarázatot adni,hogy miért,de igy érzek.
szeretnék találni egy lányt,akinél ilyen próbaszerűen csinálnánk ezt pár napig!Addig együtt is laknánk!
Lehet akkor kiélném és vége,de lehet hogy nem!
de igy nem tudom mi lesz...
Egyszerűen nagyon izgat
Engem nem zavarna ha apárom ilyet kérne,de nem tudnék neki fájdalmat csinálni, max úgy tenni,mintha megütném(amúgy is szoktunk boxolni, meg hülyéskedni),szexben van nálunk popsi verés, néha karmolászás, ő néha huzza a hajam,de fájdalmat sose okozunk egymásnak.Ez így izgató,de nem tudom nálad mi fér bele.Mert ki lehet kötözni valakit, vagy póráz ilyenek, szerintem még elfogadható,de aki már azt szereti h. fájdalmat okozzanak neki,annak más orvos kell.
Szóval ha te ilyenekre gondolsz, h. korbács, meg nyakörv,kis parancsolgatás, az még szerintem tök ok.De ha már a fájdalom okozás is benne van,akkor szerintem menj pszichológushoz és kérdezd őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!