Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon érdemes még próbálkozni?
Figyelt kérdés
Internet által ismerkedtünk egy férfival, minden a lehető legjobban alakult, napi szinten beszéltünk, lelkesnek, érdeklődőnek tűnt ami kölcsönösen így volt míg egyszer csak egy szó nélkül a beszélgetés közepén eltűnt, értsd nem válaszol. Írtam neki először egy kedves érdeklődő üzit, hogy mi van vele miután eltelt két nap és arra is semmi válasz akkor már leírtam neki lényegében az ezzel kapcsolatos érzéseimet, hogy mindenféle indok nélkül ahelyett hogy megbeszélnénk ő ignorál. Ez volt durván 1 hónapja, és azóta meg sem nyitotta az üzenetemet. Na már most engem nagyon zavar, hogy így alakult és hogy nem mondd semmit mi változott egyik pillanatról a másikra ami miatt felvette ezt a viselkedést és szeretném vele tisztázni még ha valószínűleg ezek után nem is lenne folytatása a dolognak..szerintetek érdemes lenne még egy próbát tenni annak érdekében, hogy megbeszéljük ezt a helyzetet? Nem akarom zaklatni, meg nyomulni. El tudnám fogadni ha nem akar velem beszélni ha tudnám az okát mi miatt döntött így, viszont így magyarázat nélkül őszintén nagyon nehéz és azt érzem nem tudom lezárni magamban, viszont hülyét sem szeretném csinálni magamból. Mi a véleményetek?
Sajnos valóban nem egyedi eset :( sosem fogom felfogni, hogy ez mire jó. Nyilván kényelmesebb megoldás eltűnni, mint esetleg egy kellemetlen beszélgetés, de szerintem annyival tiszteljük már meg a másikat még ha csak ideig óráig is, de érdekelt, hogy leírjuk, hogy bocs, de mégsem fog működni vagy valami. Hát ezek után nem tudom én se, hogy fogok megbízni bárkiben is
2024. márc. 9. 19:46
12/13 anonim válasza:
Kérdező, te nagyon tiszta és jólelkű vagy, úgy látom. Tényleg öröm szembesülni vele, hogy vannak még ilyen emberek manapság is. De sajnos a többség nagyon nem ilyen. A tiszteletről és empátiáról hírből se hallottak soha. Csak a saját önző érdekeik számítanak, és a pillanatnyi kielégülésük. Aztán az egó és a lustaság/gyávaság is közrejátszik sokaknál, hogy tudják ugyan mit tesznek, de mivel már érdekük nincs benne, ezért így lógva hagyják a másikat, a könnyebbik út gyanánt.
Egyébként egyetértek, nehéz egy ilyen után újra megbízni a másikban és megnyílni, hiszen mi van ha újra megtörténik? De bizalom nélkül meg értelmetlen minden. Szóval eléggé szerencsejáték lett ez manapság. És idővel talán egyre könnyebb lesz túllendülni is 1-1 ilyen eseten.
2024. márc. 9. 20:01
13/13 anonim válasza:
Engem egy év után hagyott el így a PÁROM! Hogy annyit nem volt képes megtenni, hogy szakítson. Én sem kaptam választ, elég volt annyi, hogy nem akart már velem lenni. Rohadt rossz érzés volt, de előbb haltam volna bele, mint hogy megkérdezzem, miért ment el.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!