Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes próbálkozni egy ilyen srácnál?
Van egy srác aki sportol és eléggé válogatós a csajok tekintetében. Nagyon fontos neki a külső és egyáltalán nem fogadja el azt sem ha nem tökéletes feszes a csaj teste, csak lapos hasa legyen, formás feneke és az arca is szép legyen.
Nekem szép az arcom, de az alakomon lehetne mit változtatni. Vékony vagyok, de van kis hasam és nem tökéletes a fenekem sem. De elkezdtem edzeni, mert szeretnék változtatni a külsőmön.
Szerintetek ha formás leszek mindenhol, lehetséges hogy egy ilyen fiúnak megtetszek?
Vagy inkább ne akarjak megfelelni egy olyan embernek, akinek ennyire csak a külső számít?
Szerintetek nagyon felszínes az az ember akinek csak a tökéletes alak felel meg?
Mozogni mindenképp szeretnék, tehát nem csak ez motivál.
Nem.
Ha ennyire felszínes az érdeklődési köre akkor kizárt. Mindenkinek vannak igényei, de egy átlagos ember nem ennyire mániákusan ragaszkodik a párjának testalkatához.
Te nő vagy, jól tudod, hogy ezer oka lehet annak, hogy nem nézel ki tökéletesen. Ha terhes leszel nem lehet tudni előre, hogy csak a baba fog rajtad többet nyomni vagy kívánósabb is leszel és netán felcsúszik 5-10 kiló. Hidd el, aki ennyire felszínes az igenis be fog szólni emiatt is.
Vagy inkább ne akarjak megfelelni egy olyan embernek, akinek ennyire csak a külső számít?
Ne akarj. Akkor majd más hibát talál rajtad Mr Tökély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!