Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes még próbálkoznom?
Figyelt kérdés
Ráírtam egy férfira, ismerkedés céljából(még sosem csináltam ilyet), egy városban is lakunk, viszont nem ismerjük egymást. Eddig mindig én kérdeztem tőle, és akkor is egyszavas igen/nem válaszokat adott. Már elég kellemetlennek érzem ezt az egészet. Nincsen párkapcsolata, próbálkozzak még, vagy így akar lekoptatni, hogy nem túl bőbeszédű?2018. ápr. 4. 19:21
1/4 anonim válasza:
Űgy tűnik, sajnos nem kölcsönös az érdeklődés. Dícséretes, hogy megpróbáltad, de sajna nem mindig sikerül. Ne erőltesd, szerintem. Nem az a baj, hogy nőként te kezdtél, hanem csak valszeg nem érdekled. Majd lesz más, fel a fejjel!
2/4 anonim válasza:
Szerintem egy élő beszélgetést még érdemes lenne megpróbálni. Azért mondom, mert a párommal is nagyon nehéz írásban beszélgetni, de szóban nagyon jó. Eleinte nem értettem, hogy minek írt rám, ha utána nem bír beszélgetni, de mégis megpróbáltuk telefonon és nagyon pozitívan csalódtam.
Szóval még egy próbát megér szerintem. De ha esetleg nem sikerül, akkor se keseredj el. Sok sikert!
3/4 anonim válasza:
Érdejtelen az irányidban, ne erőltesd.
4/4 anonim válasza:
Amikor már kellemetlenné válik, ne erőltesd. Ezt te is érzed. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!