Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon érdemes még próbálkozni?
Figyelt kérdés
Internet által ismerkedtünk egy férfival, minden a lehető legjobban alakult, napi szinten beszéltünk, lelkesnek, érdeklődőnek tűnt ami kölcsönösen így volt míg egyszer csak egy szó nélkül a beszélgetés közepén eltűnt, értsd nem válaszol. Írtam neki először egy kedves érdeklődő üzit, hogy mi van vele miután eltelt két nap és arra is semmi válasz akkor már leírtam neki lényegében az ezzel kapcsolatos érzéseimet, hogy mindenféle indok nélkül ahelyett hogy megbeszélnénk ő ignorál. Ez volt durván 1 hónapja, és azóta meg sem nyitotta az üzenetemet. Na már most engem nagyon zavar, hogy így alakult és hogy nem mondd semmit mi változott egyik pillanatról a másikra ami miatt felvette ezt a viselkedést és szeretném vele tisztázni még ha valószínűleg ezek után nem is lenne folytatása a dolognak..szerintetek érdemes lenne még egy próbát tenni annak érdekében, hogy megbeszéljük ezt a helyzetet? Nem akarom zaklatni, meg nyomulni. El tudnám fogadni ha nem akar velem beszélni ha tudnám az okát mi miatt döntött így, viszont így magyarázat nélkül őszintén nagyon nehéz és azt érzem nem tudom lezárni magamban, viszont hülyét sem szeretném csinálni magamból. Mi a véleményetek?
Hagyd. Nem lesz jobb, és amugysem mondaná el, hogy miért. De valószínűleg 2 opció közül nem te nyertél.
2024. márc. 9. 18:17
2/13 anonim válasza:
Ezt úgy hívják, hogy ghosting. Letiltott.
Ezt a pasik akkor szokták csinálni, amikor több nővel ismerkednek és az egyik nagyon bejön nekik. Majd, ha azzel a nővel nem jött össze a dolog, akkor előkerül.
Ez lehet pár hét, de akár pár év múlva is.
Ne rugózz rajta.
2024. márc. 9. 18:21
3/13 anonim válasza:
Hagyd szerintem is. Jellemtelen kis féreg az ilyen, valahol még szerencse is hogy időben kiderült róla ez. Ennél kb bárki jobbat érdemelne, te meg aztán főleg, ez az átlagnál is rendesebb hozzáállásodból is látszik.
Sajnos az ilyen ghostingos szutyok pondróból meg egyre több van mindkét nemben. Kívánom találják meg egymást, és hazudjanak folyamat egymásnak és csalják szanaszét egymást, aztán égjenek ki mónika show-s verekedésig :) Mert kb emberileg és érzelmileg ezek pontosan azon a színvonalon vannak.
2024. márc. 9. 18:22
4/13 A kérdező kommentje:
Azért érint nagyon rosszul, mert belőle egyáltalán nem néztem volna ki, hogy ilyet tegyen velem. Csalódtam is, és ilyenkor akarva akaratlanul is azon pörög az agyam, hogy vajon mit ronthattam el vagy mit kellene volna másképp csinálnom.
De tényleg kb úgy történt, hogy reggel leírta, hogy milyen jó velem beszélni, délután pedig már se kép se hang :(
2024. márc. 9. 18:33
5/13 A kérdező kommentje:
Normál esetben már akkor hagytam volna a francba amikor az első üzenetemet figyelmen kívül hagyta, de vele más volt az elejétől kezdve, úgy éreztem muszáj vele megbeszélnem és vagyunk olyan értelmi szinten mindketten, hogy ez ne okozzon problémát
2024. márc. 9. 18:41
6/13 anonim válasza:
Te valószínű semmit nem hibáztál, ne emészd magad rajta, ez az egész nem téged minősít, és sajnálom ami történt. Annyi hogy szinte biztosra vehető hogy számára épp megnyílt a kapu egy olyan személy felé, aki nálad jobban izgatja őt, vagy esélyesebbnek tartja vele a dugást. És akkor dob mindent, téged is. Ráadásul esélyes hogy később még megpróbál undorító módon visszakúszni hozzád. Egyébként jó eséllyel hazudozott és manipulált abban is, hogy mennyire oda van érted. Ha valóban így lenne, nem tette volna ezt. Az ilyen ember egyetlen emberért van oda igazából, saját magáért. Remélhetőleg egyedül is fog az élete végén megrohadni :)
2024. márc. 9. 18:43
7/13 anonim válasza:
#5 Sajnálom, de túl sokat gondolsz róla.
2024. márc. 9. 18:43
8/13 anonim válasza:
Az ilyen az utolso utani utani uzenetedet plane nem fogja megnyitni, mert kinos szamara, barmi legyen is a ghostingolas oka.
2024. márc. 9. 19:09
9/13 A kérdező kommentje:
Fuu, hogy ennyire vakon lettem volna vele kapcsolatban :(
Igen, van benne valami, ha eddig is magasról tett rá, akkor most sem lenne másképp valószínűleg, csak mégis valahogy bennem van az, hogy nem akarom elhinni, hogy így legyen vége
2024. márc. 9. 19:27
10/13 anonim válasza:
Megértelek kérdező. Pont ez a leggázabb manapság, hogy ezt nem lehet előre látni, vagy szürni. Csak úgy megtörténhet a semmiből, bárkivel bármikor. Manapság sokak szerint már az is rendben van, ha kapcsolatot is ghostinggal zárnak le. Ennyire trend lett, és sokan másokat túlkiabálva próbálják egyre inkább elfogadottá is tenni. Tényleg jót tesz a bizalomnak, meg az emberek közti amúgy se túl fényes viszonyoknak ez az egész trend, mit ne mondjak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!