Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes olyan férfi iránt érdeklődni, aki nem köszönt nőnapon?
Figyelt kérdés
Ha ennyi apróságra sem képes, akkor nem tudom, hogy mit várhatok tőle egy kapcsolatban.2024. márc. 8. 13:35
21/28 anonim válasza:
Kapcsolatban is szintén ugyanezt várhatod el, a nagy semmit.
Mindig vannak előjelek, de nem akarjuk észrevenni .
22/28 anonim válasza:
Az "úgyvettem észre, hogy csapja nekem a szelet" nem igazán merít ki semmiféle kapcsolatot köztetek ami miatt ez elvárható lenne tőle. Nyilván más esetben, valós kapcsolatban vagy legalábbis komoly érdeklődődként persze alap lenne. De így...
23/28 anonim válasza:
Nőként egyáltalán nem foglalkoztat a nőnap. A párom minden nap meglep.
24/28 anonim válasza:
Mindig venni valamit mindegy csak vigyen valamit a férfi igaz?
Ezért mondom én hogy kurvázni olcsóbb és jobb nincsenek ilyen hülyeségek.
25/28 anonim válasza:
Mindig főzni valamit a férfinak , az nem fárasztó?
26/28 anonim válasza:
Ha neked ez egy fontos kérdés, mármint a nőnapi köszöntés, és ebből messzemenő következtetéseket vonsz le, akkor ne érdeklődj iránta, nyilván, mert neki meg nem olyan fontos ez. Én pl. pont lexarom, hogy egy férfi köszönt-e nőnapon vagy sem, nekem más prioritásaim vannak.
27/28 anonim válasza:
Kollégáról van szó - szóval semmi komolyabb nincs köztetek. Oké, lapozzunk :D
28/28 anonim válasza:
Miért te felköszöntötted férfi napkor? Ha igen akkor tényleg bunkóság hogy te felköszöntöd de ő téged nem
Viszont ha te se köszöntötted fel nem várhatod el fordítva
A mai nők sajnos mindent akarnak de semmit sem adnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!