Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes olyan férfi iránt érdeklődni, aki nem köszönt nőnapon?
Figyelt kérdés
Ha ennyi apróságra sem képes, akkor nem tudom, hogy mit várhatok tőle egy kapcsolatban.2024. márc. 8. 13:35
1/28 anonim válasza:
Beszéltél vele erről? Ha igen, mit?
2/28 anonim válasza:
akkor ne érdeklődj, mi mondjuk meg hogyan éld az életed? agyf@szt kapok az ilyen kérdésektől
3/28 anonim válasza:
Milyen kapcsolatban vagytok, kolléga, néha látod, ismeretlen? Nem mindegy.
4/28 anonim válasza:
Találkoztatok?
Mert írásban online szerintem például nem szokás köszönteni valami tárgyi apróság nélkül!
5/28 A kérdező kommentje:
A kettesnek mégis mije fáj ennyire?
2024. márc. 8. 13:41
6/28 anonim válasza:
Válaszolsz, hogy milyen kapcsolatban vagytok?
7/28 anonim válasza:
ha nem vagytok allando kommunikacioban csak ismeritek egymast valamennyire akkor semmit nem varhatsz el , illetve kovetkeztetest sem lehet negativan levonni ebbol.
8/28 anonim válasza:
Én csak emiatt nem kukáznám az illetőt, ha eddig ez volt az egyetlen hibája. Lehet, hogy neki ez nem fontos, vagy elfelejtette. Attól még lehet, hogy személyre szabottan, a hétköznapokban figyelmesebb, mint sok férfi, aki a nőkkel való kedvességet letudja abban, hogy bedob egy bódog nőnapot gifet a munkahelyi chatcsoportban.
9/28 anonim válasza:
Szóval semmilyen, online írkáltok, olykor szóba elegyedik veled? Akkor nem kötelessége "boldog nőnapot" kívánni.
10/28 anonim válasza:
Szerintem szakíts vele, jobbat érdemel nálad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!