Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes olyan férfi iránt érdeklődni, aki nem köszönt nőnapon?
8 egyetértek.
Kollégáról van szó, de nem talizunk minden nap. Ma nem láttam. De úgy vettem észre, csapja nekem a szelet.
Nem értem, hogy miért kellene minden pasinak elvágódnia ma minden nő előtt ettől a naptól? ugyanolyan nap mindkét nemnem, nem több.
Nem kell belegondolni semmibe sem többet, mint ami van.
nem mástól kell várni azt amit magadnak sem adsz meg.
A legtöbben a figyelmet mástól akarják bevasalni ahelyett, hogy szeretnék önmagukat. A férfiakban kevesebb olyan tulajdonság van meg amit a nő "elvárna" ezt tudomásul kell venni.
Nem női aggyal gondolkodnak egyszerűen gondolkodnak csak a nők bonyolitják túl, hogy ilyen és olyan legyen, akár egy barátnő, hát nem ilyenes, ébresztő
Én barátságot, haverságot is szakítottam már meg, mert én felköszöntöttem a születésnapján, ő pedig engem nem.
Barátnőm volt(azt hittem).
Nem érdekel hogy hányan írják itt az ellenkezőjét, később se számíthatsz semmire.
Anyját vagy a testvérét biztos köszöntötte.
Nagyon sok olyan nő van aki nem akar semmit, fizet magának mindent, hát egészségükre.
Én nem tudnám ezt elfogadni, csalódnék és a tüske mindig bennem maradna, úgyhogy nem engedném a továbbiakban hogy próbálkozzon.
Most megy a fűzését időszaka mert neki van egy szükséglete, de oda ne add magad légyszíves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!