Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ohh. Mit csináljak most?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ohh. Mit csináljak most? (tudom, hülyevoltam. Lent)

Figyelt kérdés

Az van, hogy valójában fülig szerelmes vagyok egy fiúba. Én is tetszem neki, ezt be is vallotta, de mikor kérdezte, hogy én mit gondolok róla, letagadtam, és csak annyit mondtam neki, hogy "háát.. nem vagy csúnya..". Még próbált közeledni, de én olyan kis ridegen viselkedtem vele.

De most jöttem rá: nagyon szeretem. :(

Amúgy, ha találkozunk, mindig odajön, tök aranyos, kérdezősködik, meg minden, viszont msnen már sosem ír rám(régem szinte minden nap rámírt.)De élőben, olyan mint régebben volt :))

Szerintetek lehet még esélyem nála?

Hogyan hívhatnám fel magamra a figyelmét?

amúgy 14/L ő 17/F

2010. okt. 25. 17:24
 1/6 anonim ***** válasza:
23%

mar 14 évesen is kialakul a lányokban/nőkben egy olyan dolog hogy automatikusan , reflexből variálnak hazudnak ok sem tudjak mit akarnak.

Hihetetlen.

2010. okt. 25. 17:29
 2/6 A kérdező kommentje:

köszi.

Nem hazudtam, egyszerűen csak nem mertem neki bevallani, mert ha pasizásról van szó, akkor elég visszafogott vagyok =/

2010. okt. 25. 17:31
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha ő nem ír rád msn-en, akkor írj te. Lássa rajtad h te is érdeklődsz iránta, ha mást nem csak annyit, h "hogy vagy?", "mi újság". Ha pozitív vagy felé, mosolyogsz és figyelsz rá amikor beszélsz vele, akkor lehet venni fogja a lapot. Ha komolyan gondolta h tetszel neki akkor az egyértelműen azt jelenti, hogy lehet több is a dologból. De mivel az elején rosszul kezelted a dolgot ezért mostmár neked kell lépned h helyre hozd.

24f

2010. okt. 25. 17:55
 4/6 A kérdező kommentje:

értem, és köszönöm :)))

de aa. annyira papír vagyok ráírni :$$$

félek, hogy már nem akar semmit, és besülök előtte :(

2010. okt. 25. 17:57
 5/6 anonim ***** válasza:
egy próbát megér, nem? ő is próbálkozott...
2010. okt. 25. 19:06
 6/6 A kérdező kommentje:
igazad van.. ráírok majd ha fent lesz :D
2010. okt. 25. 19:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!