Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nő miért kezdeményez beszélget...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nő miért kezdeményez beszélgetést, ha amúgy jelezte hogy ismerkedésre nem nyitott?

Figyelt kérdés

Egyetemi csoporttársam. Ismerkedésre nem volt nyitott, vettem a lapot, nem írogatok tovább, nem hívom hogy találkozzunk és egyetemen sem kezdeményezek beszélgetést hogy ne legyen kellemetlen neki.

Ő viszont folyamatosan beszélgetést próbál kezdeményezni.

Miért?

Nőként tényleg van olyan nektek hogy férfiként nem kellene az adott férfi viszont emberileg tényleg annyira kedveled hogy igényled a társaságát és hogy beszélgessetek?

Ez lehet a helyzet?

Miért?

márc. 2. 20:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
33%
Kell neki az egotuning.
márc. 2. 21:23
 12/18 anonim ***** válasza:

Hogyan történt a kikosarazás, illetve mikor? A nőknél tényleg vannak olyan élethelyzetek, amikor nem nyitottak ismerkedésre, és ez nem azt jelenti, hogy a pasi ne lenne szimpi, hanem gyógyul, gyászol, stb. Azért is kérdem, hogy mikor és hogyan történt a kikosarazás, mert ha x hónapja és akkor az volt az indok, hogy nem akar kapcsolatot, akkor ez most változhatott, ha elhívod randira, kiderül.

Ha pár napja történt és most keres, akkor pedig az van, amit a 10-es írt, ilyet velem is csinált pasi, akivel egyébként jóban voltunk és kikosarazott.

márc. 2. 21:24
 13/18 A kérdező kommentje:

# 12

egy éve már. Elhívtam randizni, de második randin csók előtt megijedt és mondta hogy ő barátnak tekint.

Akkor én befejeztem a nyomulást és nem kerestem.

Néha próbált online beszélgetni de legtöbbször élőben.

márc. 2. 21:30
 14/18 anonim ***** válasza:
17%
A noket ne akard megerteni. Ok maguk se ertik magukat. :D
márc. 2. 21:34
 15/18 anonim ***** válasza:

Ha akarsz még tőle valamit, én rákérdeznék, hogy továbbra is csak barátként tekint-e rád, és ha igen, és neked így kényelmetlen, nem muszáj fenn maradnia a kapcsolatnak. Ha nem akarsz semmit, de kényelmetlen, szintén építsd le.

Nőként válaszolok egyébként a kérdésre is, igen, nekem van olyan pasi, akitől nem akarnék többet, nem vonzódom hozzá, de emberileg kedvelem, jó vele beszélgetni, szoktam is kezdeményezni. Szerencsére sem ő sem a párja nem érti félre, így nincs ebből probléma, de tény, hogy eddig ha valakit emberileg nagyon kedveltem, akkor egyébként akartam is volna többet, kb ő az egyetlen kivétel a sok közül, bár az is igaz, hogy azóta elkezdtem azon dolgozni, hogy kijöjjek a kapcsolatfüggőségből, lehet, hogy nálam inkább ez dominált eddig a hasonló helyzetekben, hogy akit kicsit is közel éreztem, attól máris többet akartam volna.

márc. 2. 21:38
 16/18 anonim ***** válasza:
48%
Élvezi, hogy valakinek tetszik, növeli az egoját.
márc. 2. 22:45
 17/18 anonim ***** válasza:
Amugy nem vagy veletlenul kivetelesen tajekozott, okos vagy jofej? Akivel elvezet beszelgetni es nehez talalni hasonlot? Mert akkor sajnos tenyleg ezert szeret kulon veled beszelgetni.
márc. 3. 02:40
 18/18 A kérdező kommentje:

# 17

ja hát a közös érdeklődési kör, hasonló habitus, közös hullámhossz az megvan.

De abból még "kémia" nem lesz.

Ez a gond, viszont semmiképpen nem maradok ebben a legyünkbarátok zónában mert az szánalmas.

Szóval nem beszélgetek vele.

márc. 3. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!