Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Terhes lettem , szerinted...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes lettem , szerinted hogy mondjam el a katona páromnak aki még nem akart babát ?

Figyelt kérdés

Terhes lettem pedig fogamzásgátlót szedtem . A barátom 2 hónapja nem látott már . Idő közben ki derült hogy terhes vagyok de szerintem ez nem telefon téma . Szerettem volna megmondani neki de személyesen . Nem akart még babát vigyáztunk is . Szerette volna először a biztos hátteret : kertes ház elég pénz stb

21 vagyok a párom 26

Ti hogy mondanatok el ?

2024. márc. 1. 23:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
13%
El fog menekülni, épeszű ember nem akar gyereket 26 évesen.
2024. márc. 2. 09:30
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem igazán. Mi a kérdés? Ha mindenképpen megtartod... Hogy mondd el? Józsikám terhes vagyok. 🤦 Ennyi.
2024. márc. 2. 09:30
 13/14 anonim ***** válasza:
36%
A barátod is tudja, hogy megtartod? Vagy egyoldalúan eldöntötted? Ez közös megegyezés kellene legyen.
2024. márc. 2. 09:53
 14/14 anonim ***** válasza:
85%

"El fog menekülni, épeszű ember nem akar gyereket 26 évesen."

Hát pedig ha elég felnőtt volt dugni, akkor legyen felnőtt ahhoz is, hogy vállalja a következményeit is. Nincs 100%-os védekezés, ezt úgy nagyjából általános iskola 8. osztályban meg kellett volna tanulni.

26 évesen meg nem kamasz már, hogy ne tudjon felelősen gondolkodni.

Nem telefonban mondanám, hanem mindenképp személyesen, ha hazajön, hogy Béla, odafigyeltem a fogamzásgátlóra, de becsúszott a gyerek.

2024. márc. 2. 11:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!