Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes lettem , szerinted hogy mondjam el a katona páromnak aki még nem akart babát ?
Figyelt kérdés
Terhes lettem pedig fogamzásgátlót szedtem . A barátom 2 hónapja nem látott már . Idő közben ki derült hogy terhes vagyok de szerintem ez nem telefon téma . Szerettem volna megmondani neki de személyesen . Nem akart még babát vigyáztunk is . Szerette volna először a biztos hátteret : kertes ház elég pénz stb
21 vagyok a párom 26
Ti hogy mondanatok el ?
2024. márc. 1. 23:15
1/14 anonim válasza:
Én csak azt tudom tanácsolni hogy ne itt kérj tanácsot
2/14 anonim válasza:
Nem kell ezt annyira drámaian felfogni, ilyen előfordul, még védekezés mellett is. Teljesen természetesen mondd el neki, akár telefonba, ha más lehetőség nincs. Ha eléggé érett, meg fogja érteni.
3/14 anonim válasza:
Mert hol katona hogy két hónapja nem láttad?
4/14 anonim válasza:
Úgy mond el hogy ez tény, ő nem vigyázott (mert ez nem csak a te feladatod, hogy megfelelően védekezzetek), a másik hogy ez nem kívánság műsor hogy akarom, nem akarom!Ő úgy is katona, Te fogod nevelni. Ha nem tetszik, lehet vissza tiplizni a laktanyába, vagy a rendeltetési helyére. Nem csak b.szn. kell hazajárni. Ameddig katonáskodik, addig meg te vakarod a falat hűségesen. Ez a döntés most a tiéd! Elvetetni nehogy elvetesd!
5/14 anonim válasza:
Szépen , érthetően és minél előbb .
7/14 anonim válasza:
Mielőbb mond el!!! Megjegyzem, a boldogság nem azon múlik, hogy megvan-e a kertes ház... Hozzáteszem ha már 2 hónapos az állapotod, akkor túl sok gondolkodási lehetőség amúgy sincs, mert hamarosan itt a 12. hét...
8/14 anonim válasza:
Tőle vagy mástól? Mert nem mindegy!
9/14 anonim válasza:
Telefonban és azonnal, mivel már csak 4 heted van döntenetek az abortusz mellett, ha nem vállaljátok be.
Készülj fel, ha megtartod, akkor egyedül maradsz vele, ő lelép.
Ja és most nem voltak még márciusig külszolgálatok, tehát kettős életet él. Bocsi, de ott dolgozom, tisztában vagyok vele.
10/14 A kérdező kommentje:
Istenem mennyi a gonosz ember . Nem lesz abortusz semmi fele keppen . A párommal jól vagyunk . Nem csal meg. Nem külszolgálatban van , csak elég messze van elhelyezve . MO másik végén
2024. márc. 2. 08:33
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!