Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szingliség vagy párkapcsolat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szingliség vagy párkapcsolat?

Figyelt kérdés

Egyedül maradtam egy kisgyerekkel. Egyre több emberen látom azt, hogy inkább maradnak egyedül vagy laza kapcsolatban (mint én is most), mint egy komoly párkapcsolatban. Én is sokkal boldogabbnak, szabadabbnak érzem magamat.

Magam körül elcseszett, erőketett kapcsolatokat, hazasságokat látok. Tényleg jobb úgy élni?

2024. márc. 1. 23:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mikor melyik. :)
2024. márc. 2. 12:06
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Özvegy lettem, egy kislányom van, jó lenne egy társ nekem és neki egy apuka, de esélytelennek érzem találni valakit, aki erre alkalmas partner lehet, ezért szinte biztos, hogy sajnos egyedül kell maradnom.
2024. márc. 2. 19:12
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Én nem kívánok beleszólni abba, hogy ki hogyan élje az életét.

Nem az én tisztem ezt megítélni.

Teljesen emberfüggő, hogy kinek melyik jön be a kettőből.

Én a saját magam részről tudatosan nem kívánok párkapcsolattal foglalkozni, teljesen be vagyok táblázva e nélkül is.

Most volt 3 nap szabadnapom.

Az elsőn az utazásomat intéztem Firenzébe.

A másodikon bankba intéztem ügyet és bevásároltam. Plusz esete megnéztem 2 filmet.

A harmadikon meg takarítottam és mostam itthon.

Viszont nekem az jó, hogy szét tudom darabolni a tevékenységeket.

Senki nem ül a nyakamon, hogy most kell mosni vagy porszívózni.

Akkor csinálom amikor nekem jó.

Továbbá a pénzemet arra költöm amire én akarom.

Senkihez nem kell alkalmazkodjak, és ez nekem többet ér mint akármilyen kapcsolat. Ha akarok itthon ülök egész nap. Filmeket nézhetek, zenét hallgathatok, aludhatok de 11-ig és senki sem húzza a száját.

Továbbá senki sem zavar zuhanyzás közben és soha nem foglalt a wc.

Azért sem fog senki sem szólni ha egész nap a számítógép előtt ülsz.

Ha egyedül élsz szabadon azt tehetsz amit akarsz.

Összesen 1 hátránya van 1 tárcából kell gazdálkodjál, semmi más.

De ha valaki nem akar így élni vagy nem mer egyedül utazni, vagy moziba járni, vagy Welness hotelbe se menne társaség nélkül.

Nem vagyunk egyformák. Azzal sincs semmi baj.

Mindenki éljen úgy ahogy akar.

Az én boldogságomhoz nem kell egy másik személy, valakinek meg igen.

2024. márc. 6. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!