Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Párkapcsolatban élők: Nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban élők: Nektek nem szokott hiányozni az szingliség"örömei"?

Figyelt kérdés

Valahogy azt veszem észre, hogy mivel a szingliknek sokkal több szabadidejük van, ezért jóval többet vannak haeri társaságokban, szereznek élményeket, stb.

Arról nem is beszélve, hogy nem kell konfrontálódni az együttélések okozta nehézségekben (párod már feküdne le aludni, de te még nem vagy álmos), te kint maradnál haverokkal pár órát hétvégén de párod hisztizik, hogy a hétvégék legyenek közösek, stb.

2023. szept. 1. 21:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
70%

Nekem most 12 ev utan kezdett el ez az erzes hianyozni, de "szerencsere" pont most alakult ugy az eletunk, hogy egy idore 2000 km-re lakunk egymastol (atmeneti allapot). Amellett hogy eszeveszettul hianyzik, elvezem, hogy a magam ura vagyok, tobbet eljarok baratnozni, meg egyedul programozni. Elvezem ezt, de kozben meg mindig varom hogy vegre talalkozzunk. Szerintem normalis ez az erzes, es stabil kapcsolatban jol mukodik egy ilyen tavollevos idoszak.

N

2023. szept. 1. 21:20
 2/13 anonim ***** válasza:
90%

szingliként se volt haveri társaságom, sokkal több élmény ért, sokkal több helyen voltam mióta van párom.

"párod már feküdne le aludni, de te még nem vagy álmos"

Megbeszélés kérdése, hogy együtt mentek e aludni vagy sem. sosem okozott ez fennakadást nálunk.

Nem maradok kint hétvégén többet a megbeszéltnél, ha mégis akkor jelzem felé és nincs hiszti.

Semmi nem hiányzik a szingli létből.

2023. szept. 1. 21:24
 3/13 anonim ***** válasza:
88%
Nem, jelenleg is van lehetőségem barátaimmal és hobbimmal foglalkozni. Párkapcsolat nem jelenti azt, hogy mindig vele kell lenned és azt csinálni, amit ő is akar. Párom nem hisztizik, hogy legyenek kizárólag közösek a hétvégék, mert mindketten igénylünk valamennyi "én" időt.
2023. szept. 1. 21:26
 4/13 anonim ***** válasza:
66%
Három éve nem szexeltem mással, és most kezdem azt érezni, hogy ez kicsit hiányzik valahol. (nem tervezem egyébként, hogy megcsalom a barátomat, nem lennék rá képes)
2023. szept. 1. 21:30
 5/13 anonim ***** válasza:
94%
Nekem hiányzik néha az egyedüllét.
2023. szept. 1. 21:43
 6/13 anonim ***** válasza:
79%
Én most vagyok szingli, és túlságosan hozzászoktam ahhoz, hogy a magam ura vagyok mindig, hogy azt csinálok amit akarok és senkivel nem kell egyeztetnem hozzá, és ezért nekem most nehezemre esik az elköteleződés és a kompromisszumkötés egy kapcsolat érdekében.
2023. szept. 1. 22:13
 7/13 anonim ***** válasza:
55%
Hu de. Néha a párom megsértődött rám napokra eltűnt, mindig kicsit szomorkodtam hogy a francba ilyen hamar megbocsátott. (Bár nagyon rosszat nem csináltam amit meg kellett bocsátani csak szerinte). Igazából nagyon stresszmentes tud lenni, a legfontosabb hogy nyugodtan lehetek ronda. De azért pár nap elég kipihenni magam.
2023. szept. 1. 22:31
 8/13 anonim ***** válasza:

Nem. Nem gond, ha nem egyszerre fekszünk le aludni. Külön is járunk társaságba, bulizni, sőt utazni is. Nem érzem magam korlátozva semmilyen téren.

(Együtt élünk, fiatalok vagyunk 20-23 éves korosztály, kb 1.5 éves kapcsolat)

Megtehetek mindent, amit szingliként is megtettem. Mással szexre/csókra/intimitásra nem vágyom.

2023. szept. 1. 22:45
 9/13 anonim ***** válasza:
58%
De. Különböző bioritumus az alap probléma, iszonyú fárasztó minden egyes nap megharcolni az alvás jogáért. Aztán a másik amit utálok, azok a kajái. Ha egyedül élnék, csak elegáns, fincsi, nem büdös kajákat ennék. Az utazásról is úgy látom már, hogy eltérően vélekedünk, nekem ez fontos lenne az utazás, kirándulás, ő meg teljesen próbálja elszabotálni. Ez azért is kellemetlen, mert az elején úgy adta magát, hogy neki is fontosak ezek.
2023. szept. 2. 00:49
 10/13 anonim ***** válasza:
9 Hu ez lehet ugyanaz az ember akiről beszélünk. Teljesen ugyanilyen a párom mint írtál. Vagy ennyire ugyanígy vetítenek az elején :)
2023. szept. 2. 01:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!