Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban élők: Nektek nem szokott hiányozni az szingliség"örömei"?
Valahogy azt veszem észre, hogy mivel a szingliknek sokkal több szabadidejük van, ezért jóval többet vannak haeri társaságokban, szereznek élményeket, stb.
Arról nem is beszélve, hogy nem kell konfrontálódni az együttélések okozta nehézségekben (párod már feküdne le aludni, de te még nem vagy álmos), te kint maradnál haverokkal pár órát hétvégén de párod hisztizik, hogy a hétvégék legyenek közösek, stb.
Nekem most 12 ev utan kezdett el ez az erzes hianyozni, de "szerencsere" pont most alakult ugy az eletunk, hogy egy idore 2000 km-re lakunk egymastol (atmeneti allapot). Amellett hogy eszeveszettul hianyzik, elvezem, hogy a magam ura vagyok, tobbet eljarok baratnozni, meg egyedul programozni. Elvezem ezt, de kozben meg mindig varom hogy vegre talalkozzunk. Szerintem normalis ez az erzes, es stabil kapcsolatban jol mukodik egy ilyen tavollevos idoszak.
N
szingliként se volt haveri társaságom, sokkal több élmény ért, sokkal több helyen voltam mióta van párom.
"párod már feküdne le aludni, de te még nem vagy álmos"
Megbeszélés kérdése, hogy együtt mentek e aludni vagy sem. sosem okozott ez fennakadást nálunk.
Nem maradok kint hétvégén többet a megbeszéltnél, ha mégis akkor jelzem felé és nincs hiszti.
Semmi nem hiányzik a szingli létből.
Nem. Nem gond, ha nem egyszerre fekszünk le aludni. Külön is járunk társaságba, bulizni, sőt utazni is. Nem érzem magam korlátozva semmilyen téren.
(Együtt élünk, fiatalok vagyunk 20-23 éves korosztály, kb 1.5 éves kapcsolat)
Megtehetek mindent, amit szingliként is megtettem. Mással szexre/csókra/intimitásra nem vágyom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!