Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha választani kellene a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha választani kellene a párotok vagy a kutyátok/ macskátok között, melyiket választanátok és miért?

Figyelt kérdés
2024. febr. 29. 20:35
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
33%

#29 ez az, fokozd még a baromságodat b+😂😂😂😂

Az sem derült ki, hogy ha nekem egy lovam van (cica, kutya nincs) akkor mi a franc van? Ilyenkor mi a teendő?????

2024. febr. 29. 21:36
 32/47 anonim ***** válasza:
36%

Autisták gyakoris napot tartanak ma az intézetben, vagy mi van itt?😂😂😂 Ja, jó nehéz kérdés, nincs beleírva, milyen fajta az állat pontosan, mennyi idős, a párunkkal hány perce vagyunk együtt, melyikre mennyit költöttünk, mi a pszichológusunk véleménye a kialakult helyzetről, élnek-e még a szüleink, hogy őket is meg tudjuk előbb kérdezni…

B+ nem hiszem el, hogy egy ilyen szimpla kérdést nem lehet eldönteni, ami amúgy már ezerszer meg lett itt kérdezve és soha nem lett ekkora dráma belőle😂

2024. febr. 29. 21:37
 33/47 anonim ***** válasza:
33%
Hogy a francban tudsz ilyen határozatlanul boldogulni a mindennapokban?
2024. febr. 29. 21:37
 34/47 anonim ***** válasza:
49%
#32: mi vagyunk a legnagyobb hülyék, hogy mêg bele is megyünk a vitába. Mondjuk imádok vitatkozni de úgy tűnik itt észérvekkel semmire nem mentünk.
2024. febr. 29. 21:38
 35/47 anonim ***** válasza:
32%

Még mindig nincs szó égő házakról, de a debilek kedvéért:

Előre meg kell beszélni, hogy nem a hollywood-i filmekben vagyunk Chuck Norrisok meg Jason Stathamek, ha tűzeset van mindenki menjen ki a lehető legrövidebb úton, tökölés nélkül.

Sokszor épp abból van a baj, hogy rtl klubon meg tv2-n szociálódott réteg azt hiszi, hogy a másik nem képes egy átlag magyar 2-3 szobás lakásból kimenni és neki állnak hősködni, bolyongani a mérgező füstben egymást "keresve", közben ha rögtön kimennek már rég a kávéjukat innák mire "megtalálják" egymást és együtt kapnak füstmérgezést feleslegesen.

Legyen megbeszélve, hogy mindenki rögtön kimegy önállóan, a saját lábán és értesíti a tűzoltókat, majd ők kimentik akit ki kell, a macskát is nyugodtan rájuk lehet bízni ha bent marad, de az állat okosabb annál, hogy az égő házban maradjon hőst játszani.

Lapozhatunk az égő házról?

2024. febr. 29. 21:38
 36/47 anonim ***** válasza:
23%

34# Én azt nem értem tényleg, hogy annyiszor fel lett már téve, de mindig normálisan tudott mindenki válaszolni, hogy a páromat, mert… vagy az állatomat, mert…. Ennyi.

Most meg megy a rinya, hogy NINCS ELÉG INFÓ, PONTOS INSTRUKCIÓK NÉLKÜL NEM TUDOK VÁLASZOLNI, bakker, te találod ki a részleteket, legyen már fantáziátok. Csak mondom, hogy olyan választ is lehet írni, hogy “X helyzetben az állatot, Y helyzetben a páromat”. Nem kell a kérdezőnek regényt írnia, hogy lehessen egy kérdésre válaszolni. (És ilyen emberek léteznek, miközben én azon szorongok, hogy tudok-e normálisan beszélni majd a videóinterjúm alatt.)

2024. febr. 29. 21:43
 37/47 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván nem lenne olyan párom, aki nem fogadja el a háziállatom. Ez már a randizáskor kiderül, még mielőtt kialakulna iránta bármilyen kötődés. Ha nem tudja elfogadni az állatom, az olyan értékrendbeli különbség, ami miatt nem lenne értelme összejönni.
2024. febr. 29. 21:51
 38/47 anonim ***** válasza:
31%

#36 én mondjuk a 16-osomban pont ilyen választ adtam, illetve kérdeztem, hogy milyen helyzetben? Értékelés azon nincs, de a többi hasonló válasz viszont pirosban virít és egy négypipás (te vagy egy másik) ezen hisztizik és autistázik hogy kukacoskodunk.

Bánomisén. Válaszoltam, a továbbiakban teszek nagy ívben arra hogy ezzel ki mit kezd 🤷

2024. febr. 29. 21:52
 39/47 anonim ***** válasza:
84%

Ha az a helyzet, hogy a párom elvi okokból nem fogadja el tovább az állatokat, akkor az állatok nyertek. Volt ilyen, sok éves kapcsolat újrakezdése, egy év járás plusz kb egy év együttélés (tehát, mondhatni 2 év "újra" kapcsolat) után állított választás elé. De, pontosan tudta a válaszom.

Ott van az otthonom, ahol az állataim vannak.

Ha nem a tipikus "nem tudok velük együtt élni" dráma van, hanem valós oka van, pl. frissen kialakult asztma, akkor minden lehetséges módon próbálnám megoldani, hogy maradhassanak és ugyanezt várnám a páromtól is, de, ebben az esetben, lehet, hogy a párom nyerne. Nagyon, nagyon nehéz döntés lenne.

2024. febr. 29. 23:17
 40/47 anonim ***** válasza:
Kizárt, hogy bárki kedvéért lemondjak bármelyik állatomról. Egy cicám volt, amikor össze költöztünk, azóta lett még kettő közös. Mind bentiek, velünk alszanak, imádjuk őket mindketten.
2024. márc. 1. 06:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!