Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha választani kellene a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha választani kellene a párotok vagy a kutyátok/ macskátok között, melyiket választanátok és miért?

Figyelt kérdés
2024. febr. 29. 20:35
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
25%
#19 végre valaki. Mindenhova be kell nyomni a gyerek dumát, emiatt néznek rám ferde szemmel már szinte mindenhol, ahova babakocsival megyek. Rettegnek, hogy mikor húzom elő a gyerek kártyát...
2024. febr. 29. 21:13
 22/47 anonim ***** válasza:
62%

#19 MÉG MINDIG: milyen helyzetben, és mennyi idő után? Elsőrandis pasi hisztizik hogy meg kell szabadulni a kutyától, cicától, vagy az égő házban kit keresel először?

De elérte a kérdező amit akart, bedobta az értelmezhetetlen gumicsontot és lehet acsarkodni a nagy semmin 🤷

2024. febr. 29. 21:13
 23/47 anonim ***** válasza:
35%
Én a szomszéd gyerekét választanám, bocsi, sajátom nincs, de a gyerek a helyes válasz nyilván👶🏼👶🏼
2024. febr. 29. 21:14
 24/47 anonim ***** válasza:
20%

#22 nem releváns, milyen helyzetben, mikor.

Az, hogy elsôrandis vagy komoly kapcsolat, házasság, azt csak a válaszadó tudhatja, és a miért kérdésre válaszolva meg is indokolhatja.

Pêlda: "Cicámat választom, mert még tök friss a kapcsolatom, nem jelent annyit a pasi"

"Páromat választom, mert évek óta együtt vagyunk jóban-rosszban, vele képzelem el a jövőmet".

Írjak mêg példákat??? Egy baromi egyszerű kérdés, nem kell belemagyarázni semmit.

2024. febr. 29. 21:18
 25/47 anonim ***** válasza:
57%

Én egyetlen égő házról sem olvastam semmit, nem tudom te mit olvasol?

Meg az égő házban mit választassz a párod meg az állatod között? Fogod az állatot, a párod kézen fogod és kimentek, vagy mindhárman egyszerűen kirohantok. Keresni nem kell senkit.

2024. febr. 29. 21:18
 26/47 anonim ***** válasza:
66%

"amikor egy egyszerű eldöntendő kérdésre kell válaszolniuk."

A kérdésből semmi nem derül ki. Mégis milyen helyzetben kell választani? A válasz ettől függ.

2024. febr. 29. 21:30
 27/47 anonim ***** válasza:
23%
25# Na meg mi van, ha a párodra ráesett egy égő gerenda? De a gyerek alatt meg megnyílt épp a Pokol kapuja és egy démon húzza le a lábát? A végtelenségig lehetne fokozni…. De én az égő házban is a macskát kapnám fel, a páromról feltételezném, hogy tudja menteni magát. (Kivéve, ha… blablablaaa.)
2024. febr. 29. 21:31
 28/47 anonim ***** válasza:
24%

#26: Nincsen semmilyen helyzet. Egy egyszerű kérdés, vagy A opció vagy B opció.

Feladom.

2024. febr. 29. 21:32
 29/47 anonim ***** válasza:
50%

24

Ostoba vagy. A kérdésből meg az sem derül ki, mit jelent a választás. Végleges? Átmeneti?

A kérdés maga is ostoba így

2024. febr. 29. 21:33
 30/47 anonim ***** válasza:
31%
#27 ez nagyon jó, de nem fogja megérteni.
2024. febr. 29. 21:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!