Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha választani kellene a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha választani kellene a párotok vagy a kutyátok/ macskátok között, melyiket választanátok és miért?

Figyelt kérdés
2024. febr. 29. 20:35
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
25%

De a kérdésben nem szerepel gyerek, mint választási lehetőség.

Én is a gyerekemet, az anyukámat, a testvéremet választanám a cicám helyett, de a kérdés a párom és a macskám közt döntendő.

2024. febr. 29. 20:54
 12/47 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom milyen választ vár, de nagyon látszik, hogy az emberek mennyire határozatlanok, amikor egy egyszerű eldöntendő kérdésre kell válaszolniuk.
2024. febr. 29. 20:55
 13/47 anonim ***** válasza:
60%
#1 vagyok és zárójelbe tettem a kisfiam, mert tudom, hogy nem róla szól a kérdés, de ő jut eszembe először, bocsánat, hogy volt merszem zárójelbe őt beírni és persze azt, hogy mindhárom megvan és megvagyunk.
2024. febr. 29. 20:58
 14/47 anonim ***** válasza:
32%

Nyílván az a szituáció, hogy a pár azt mondja vagy a kutya/macska megy vagy ő. Neked meg választanod kell, hogy menhelyre adod/elajándékozod/utcára dobod/stb.a kutya/macskát vagy szakítassz a pároddal.

Ennyire egyszerű.

2024. febr. 29. 21:00
 15/47 anonim ***** válasza:
63%

A macskámat. Mert csak, nem tudom logikusan megindokolni, talán annyi, hogy a macskám számít rám, velem nőtt fel, a közhiedelemmel ellentétben ragaszkodnak a gazdájukhoz (benti macskák többsége), ha kiraknám, ő kevésbé tudná feldolgozni, mi történik. Eleve már akkor stresszelnek, amikor elmegy otthonról az ember, meg lehet nézni kamerafelvételeket, amiken a macska a nap nagy részét az ajtó előtt ülve tölti, hogy mikor jössz vissza.

Egy embernek is szar, bár szerintem aki választás elé állítana, az megérdemli.

2024. febr. 29. 21:00
 16/47 anonim ***** válasza:
60%
#12 itt nincs normális, eldöntendő kérdés. Nem azt kérdezte meg hogy kit választasz ha a "párod" (2 hónapja randizgattok) közli hogy válassz közte és az állatod között, vagy hogy kit keresel azonnal az égő házban, a sok éve férjedet vagy a kisállatod. Az elsőnél a cicám a válasz, a másodiknál a férjem!
2024. febr. 29. 21:02
 17/47 anonim ***** válasza:
0%

#16 akkor azt írod, amid éppen van férjed, párod, szeretőd, ha nincs, akkor kifejted ezt a válaszodat, ennyi az egész.

Jesszus😭😭😭

2024. febr. 29. 21:05
 18/47 anonim ***** válasza:
#17 ezt most magyarul is leírnád?
2024. febr. 29. 21:07
 19/47 anonim ***** válasza:
51%

Gyerekről még mindig nincs szó, és enyhe debilizmusra vall, hogy nem tudod kiolvasni a sorok közül, hogy nem az a kérdés, hogy ki az első neked, hanem, hogy egy pár és egy állat közül kit választanál.

Ha azt kérdezik, hogy a szörpöt vagy a kólát szeret jobban arra sem az a válasz, hogy a gyefekedet szereted a legjobban, ennyire autista ez a gyerek erőltetés.

2024. febr. 29. 21:09
 20/47 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem tudod értelmezni, sajnálom.
2024. febr. 29. 21:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!